Nature Teams Samarbejdspartnere

Comwell logo stor

Comwell Sport Rebild Bakker
Rebildvej 36
DK-9520 Skørping

Tel.(+45) 9839 1222

www.comwell.dk 

Comwell

Comwell Rebild Bakker ligger midt i Danmarks smukkeste nationalpark i Himmerland lige syd for Limfjorden. Hotellet er et 4-stjernet konferencehotel med et væld af faciliteter. Du er midt i naturen og alligevel kun 20 min. fra Aalborg.

Vi tilbyder velfungerende lokaler og faciliteter til kurser, konferencer, kick-offs, receptioner, firmafester og andre store events. Overnattende gæster indkvarteres i 151 komfortable dobbeltværelser med egen altan eller terrasse.

Den unikke natur omkring hotellet indbyder til teambuildingaktiviteter, vandreture og frokost i det fri. Lige uden for hotellet findes ruter, hvor man kan gå, løbe og køre på mountainbike.


6905 85xc THlogo2

TRAVELLING HEELS
Skæring Sandager 133
DK-8250 Egå

Tlf. +45 4093 9540

www.travelheels.opengate.dk 

Travelling Heels

Travelling Heels er Danmarks eneste rejsebureau, der er specialiseret i at skræddersy rejser for kvinder, der vil prøve noget udover det sædvanlige.

Travelling Heels er for alle kvinder uanset alder, der har lyst til unikke naturoplevelser og fællesskab. Vi tilbyder aktive turer og ferier på alle niveauer lige fra lange trekkingrejser med telt og fuld oppakning til ferier baseret på et fast overnatningssted og dagsvandringer. Vi har flest vandreture, men derudover tilbyder vi ture og rejser indenfor kategorierne adventure, løb, pilgrimsvandring, yoga, cykel, ridning og andre pige- og kvindeture.


forside logo

SPORTGUIDE ApS
Ottrup Bakker 4
9520 Skørping

Mobil + 45 2616 3020

www.sport-guide.dk 

SPORTGUIDE

Vil være pioner i sundhed og hjælpe flere og flere virksomheder i gang og videre med sundhedsfremme. Ligesom vi vil hjælpe flere og flere i gang og videre med løb, cykling og svømning. Sund levevis er naturligvis en del af vores liv og virksomhed! Vi vil fortælle aktive om de dejlige oplevelser, der følger med gode og funktionelle produkter og udvide markedsandelene af dem i Danmark.


Soegaard BurgLogo1

Birgitte van der Burg
Mobil: 4279 2500
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BurgConsult

Supervision, coaching & kreative læreprocesser. BurgConsult er et konsulentfirma som tilbyder supervision, coaching, foredrag og kurser for enkeltpersoner, team, og organisationer - i såvel privat som offentligt regi – med fokus på at styrke faglighed, trivsel, arbejdsglæde, motivation og kreativitet hos medarbejdere og ledere.


logo v3 159

Røverstuen​
Rebildvej 17
9520 Skørping

Tlf.: 98 39 15 15

www.roeverstuen.dk 

Røverstuen

Vi byder indefor til en anderledes oplevelse, lokalhistorie fortalt gennem tegningerne på vores vægge, fortalt af Røverne hver fredag, samt af de lokale råvarer på den sorte tallerken.Vores tilgang til maden bærer præg af det gamle køkken med rustikke udskæringer, simremad i de sorte gryder, håndværk og ærlighed et smut til Provence og Toscana men altid med fødderne plantet solidt i den danske muld.