Referencer

Samlet logo

Liselotte Rasmussen
Personalechef
Aalborg kommune

Aalborg kommune

Dagen var meget afvekslende, utrolig godt planlagt og frem for alt rigtig SJOV. Samtlige deltagere har talt om denne dag flere gange. Denne dag har bidraget til at mine kolleger og jeg har lært hinanden at kende fra andre sider, end vi normalt ser hinanden på fra arbejdet. Vi har fået meget at tale om siden, og det har udviklet sig til at vi laver flere aktiviteter uden for arbejdet.


 

drejerbyg

Venlig hilsen
Torben Drejer
Murermester

Drejer Byg

Vi deltog i Nature Team Sport 2010 fordi vi synes at dette nye virksomhedskoncept lød spændende. Vi var meget spændte på hvilke udfordringer dagen ville byde på, og ved indregistreringen fik vi udleveret et detaljeret program, som beskrev opgaverne og dagens distancer.

Sammenhængen mellem fysiske og mentale opgaver var god og opgaverne var meget alsidige og satte vores samarbejdsevner på prøve. Nogle opgaver bekræftede vores vante roller i hverdagen, men vi fik også mulighed for at vise andre sider af vores personlighed, som efterfølgende har styrket vores samarbejde i hverdagen. Det var rigtig sjovt at konkurrere med virksomheder som vi til dagligt samarbejder med indenfor vores branche.

Da startskuddet lød, var vi i gang med opgaveløsning indtil vi igen returnerede til Røverstuen, uden ventetid undervejs. Super forplejning på Røverstuen og så af sted igen. Vi kvalificerede os til finalen og vandt titlen, som Himmerlands bedste virksomhed.

Alt i alt var det en godt tilrettelagt dag med mange sjove og spændende oplevelser. Nu har vi håneretten over vores samarbejdspartnere indtil Nature Team Sport 2010, hvor vi bestemt vil forsvare titlen.

På gensyn i 2011!


DS flexhal e1428581282734

Johnny M. Ramm
Konstruktionschef
DS Flexhal

DS Flexhal

Variationen af opgaver var godt tilrettelagt. Alle hold fik sat deres talenter på prøve. Det er en dejlig fornemmelse, at vinde over nogle andre virksomheder, som vi snakker med til dagligt. Det at have håneretten, er altid en god følelse. Konkurrencen på sportspladsen, hvor alle holdene var samlet havde vi godt med, da vi selvfølgelig ikke ville komme sidst fra pladsen. Derfor skærpede det konkurrence-genet.


edc danebo

Venlig hilsen
Kåre Schmølker
Ejendomsmægler

EDC Danebo

Fra EDC Danebo var vi fire friske fyre der tilmeldte os Nature Team Sport. Vi har tidligere deltaget i andre teambuilding events bl.a. i Skagen og har som virksomhed altid ment, at det er en god måde at ryste personalet sammen på, opnå tættere samarbejde i hverdagen samt få nye kontakter til fremtidige samarbejdspartnere.

Dagen i Rold Skov var anderledes end tidligere arrangementer. Omgivelserne ved Rebild Bakker og Rold Skov dannede en perfekt ramme om en rigtig hyggelig dag, hvor opgaverne stillede store krav til samarbejde. Vi blev flere gange prøvet på såvel vores fysiske samt psykiske grænser og vægtningen mellem fysiske- og samarbejdsopgaver passede, efter min opfattelse, godt. Jeg kan i hvert fald for eget vedkommende sige, at jeg sov rigtig godt den aften...

Vi startede og sluttede dagen på Røverstuen som er en anderledes og ”intim” restaurant lige ved Rebild Bakker. Det var også her vi fik fyldt depoterne op i løbet af dagen og fik information om dagens begivenheder. Såvel mad som information/assistance fra løbsledelsen var upåklagelig.

Konkurrenceelementet var også med til at bidrage til en god dag. Det er altid motiverende at stræbe efter en finaleplads, slå en personlig rekord eller et af de andre deltagende firmaer som man måske kender på forhånd. (Pas på Drejerbyg for vi har ligget i træningslejr og går efter guldet i 2011!)

Både mine kollegaer og jeg havde en rigtig god dag som blev afsluttet med en hyggelig middag på Røverstuen og vi er helt klart også med i 2011, hvor vi vil gå benhårdt efter at forbedre 2. pladsen.


26765 417997760619 2286771 n

Peter Hansen
Skoleleder
Skørping skole

Skørping Skole

Efterfølgende kan vi i vores team konstatere, at vores oplevelser har en direkte overførselsværdi til vores daglige arbejde. Med eksempler fra Nature Team Sport er det i en række situationer lettere at få snakket om relationer i hverdagen, og det er dermed med til at nuancere vores syn på hinanden. Over tid vil jeg tro, at det er med til, at vi øger bevidstheden om hinandens styrker og svagheder.


Samlet logo

Kristian Cronwald
Ældrechef
Aalborg Kommune

Ældresekretariatet – Aalborg Kommune

Mountainbike kørsel og opgaver, som var afvekslende og udfordrende, og vi så andre sider af hinanden end vi gør til hverdag. Vi lærte meget om hinandens forskellige kompetencer og forskellige måder at kommunikere på. Selv om der blev konkurreret holdene imellem var der plads til, at alle fik løst alle opgaver. Alt i alt et meget vellykket og godt planlagt forløb.