Vil du forebygge og behandle lus på et naturlig måde?

lus

Forebygge og behandle lus på en naturlig måde.

Lus kan ikke lide følgende:
Lavendelolie er en af de æteriske olier, som uden tvivl er den mest virksomme. Olien indeholder nogle stoffer, som lusene ikke kan tåle, og den afliver dem derfor effektivt og virksomt. Ligesom den forebygger, at lusene vender retur.
Det er ikke kun lus, som lavendelolie er virksomt imod, men også myg.
Tea tree olie er en anden æterisk olie, som ofte bruges i bekæmpelse mod lus. De kan hverken tåle eller lide duften.
Citrus limon peel extract, er også noget lus ikke kan lide.
Eucalyptus Et Australsk studie konkluderet at ecucalyptus er effektivt og sikkert mod behandling af lus
et link til studiet med  citron 
et link til studiet med Eucalyptus
Alt i alt så er de stærke æteriske olier med til at skræmme lus væk. Og endda slå dem ihjel. Og det er ikke kun lus, det er også bladlus, myrer m.m.
Hvis du skal forebygge lus, skal du bruge shampooen minimum en gang om ugen, på den måde ændres duften i hårbunden og lus holder sig langt væk.
 
Alphanova har lavet en shampoo og en spray med de ovennævte ingredienser. Da æteriske olier kan irriterer hårbunden, er det smart at tilsætte eks. aloe Vera og andre lækre olier. Dette er i shampooen. Erfaring fra børn der har brugt det på ugentlig basis i de sidste 1-3 år, er at det har holdt lusene væk og der har ingen bivirkningen været. 
 
I forhold til den gode spray, så indeholder den også sorbitol, xylitol. Det plejer hårbunden og er derudover ikke sundt for de små lus. Et skønt husråd, der er yderst virksomt. 
Den indeholder også geranium, som shampooen ligeledes gør. Geranium er kendt for at skæmme myg væk. Så alt i alt er dette sæt, med en spray og en shampoo din vej ud af lus hos dig og dine børn.
Husk dg at bruge shampooen fast.
 
Du får ikke en bedre kombination til forebyggelse af lus. Det kan også bruges som behandling. Men da skal shampooen sidde i 10 minutter, der skal bruges balsam og kæmmes. Dog har AlphaNova lavet en behandling der kun koster 109,- 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.