EnergyDOTs som forholdsregel

Jeg brugte ikke meget tid på at tænke over mobilstråler, tilbage i 2006 indtil jeg mødte en dame, der havde været ansat i det offentlige system, og havde belæg for at udvise bekymringer. Hun snakkede ændring af hjerneceller, som Aarhus universitet understøtter.
Jeg ville ikke lade mig skræmme, for sundhedsstyrelsen giver vel besked? Om ikke andet fortæller de vel hvilke forholdsregler børn, unge og voksne skal tage.

Hvornår har du sidst tænkt over hvordan du tager forholdsregler imod mobilstråler?

Hvad med at bruge et headset?

Brug energyDOTs

Mange fremstiller og tester deres produkter i laboratorier. Dette er energyDOTs blevet.

Produktet indeholder frekvenser, som er tilført en chip. Dette er ikke en ny teknologi. Det findes i masse af andre produkter/teknologier. Andre produkter kan være såsom telefonchip / dankortchip.

Vi må sikre os at vores produkt indeholder de rette frekvenser, der fra fysiker er påvist en bestemt virkning. Sikkerhed og virkning er testet direkte på mennesker.

Der er lavet forsøg uden telefon, med telefon samt med telefon og energyDOTs. Fem forsøg er lavet og alle viser en positiv virkning ved brugen af energyDOTs.

Mindre hovedpine, mere energi, mindre træthed.

Endvidere ses at blodceller vil klister sammen ved brugen af en mobiltelefon. Men med energyDOTs, er det være normalt igen.

Hvad kan telefonen så gøre ved den dyrebare krop af din? Sundhedsstyrelsen skriver at mobiltelefoner arbejder ved forskellige frekvenser mellem 800 og 2200 MHz. Og forskning viser at stråler mellem 800 og 900 MHz forstyrre vores søvn, og at wi-fi skaber oxidativ stress i hjerne og lever under graviditet og ved nyfødte.

Vil du ikke hellere forebygge end opdage uønsket bivirkninger?

Læs mere rundt på siderne om vores energyDOTs, der hjælper dig og din familie 🙂

EnergyDOTs hjælper dig og dine med

Mere energi

Mere ro i kroppen (derfor også urologe småbørn)

Mere koncentration

Bedre søvn

Mindre hovedpine

Mindre varme mod hovedet og ingen eller mindre summen ved finger (Fingrene)

De gør følgende

bioDOT – en skærm mod elektromagnetiske stråler. Kroppens indre miljø er bioelektrisk og bioDOT støtter kroppens eget indre frekvenssystem. Du bliver modstandsdygtige overfor strålerne.

smartDOT harmoniserer strålerne fra mobil/router/computer/babyalarm m.m.. Forskning lavet på smartDOT viser blandt andet mindre varme. smartDOT er til mobil, computer eller tablet eller andet trådløst udstyr.

Disse 2 findes i en samlet startPakke. Den koster 329,- Selve bioDOT findes i smykker. Der kan købes en startPakke med en bioClip (til at sætte i BH eller buskerne) bioTAG (et vedhæng til halskæde) og et bioBAND til at tage om armen.