Energimedicin mod elektromagnetiske felter

energyDOTs serien af produkter, der hjælper dig og din familie.

Mange fremstiller og tester deres produkter i laboratorier. Dette gør vi også!
Produktet er en chip tilført frekvenser. Dette er ikke en ny teknologi. Det findes i masse af andre produkter/teknologier. Andre produkter kan være mobilchip / dankortchip. Udover test i laboratorier, så er smartDOT og bioDOT, der er udviklet til at beskytte dig mod elektromagnetiske stråler, også testet på mennesker. Tre studier er udarbejdet og viser at det virker – se her.

Udover de kvantitative studer er der også indsamlet data om personlige oplevelser med smartDOT og bioDOT der er en del af energyDOTs serien. Folks erfaringer er; (I England er der erfaringer siden 2009, i USA siden 2012 og i DK siden januar 2015)

– mindre hovedpine, mere energi, mindre træthed m.m..
– Sover bedre, mere ro, ingen summen ved fingrene, ingen ondt ved øret når de snakker m.m.

Hvad er energyDOTs

energyDOTs er en serie af flere produkter der skal skabe balance i kroppen. Vi har spaceDOT-Læs her og aquaDOT-læs her og
1. bioDOT – den har frekvenser der arbejder sammen med kroppens egne frekvenser. Den styrker dig og gør din krop mere modstandsdygtig mod elektromagnetiske stråler. bioDOT kan købes alene, som et løst klistermærke til at sætte på sit ur eller smykke, som du bære på dig hele tiden. Eller du kan vælge en startpakke, hvor bioDOT sidder i diverse smykker. Du skal blot vælge den mulighed der passer til dig. Du kan vælge mellem bioBAND, bioTAG eller bioCLIP. De virker alle på samme måde.

  1. smartDOT harmoniserer strålerne fra mobil/router/computer/babyalarm m.m.. Forskning lavet på smartDOT viser blandt andet mindre varme. Placere din smartDOT på mobiltelefonen, på din router, dit smartDOT, din elafmåler alt hvad der laver elektromagnetiske felter. Denne kan købes alene som et klistermærker eller i en startpakke. Alle i en startpakke. køb bioCLIP eller bioBAND eller bioTAG

Husk at tage dine forholdsregler:

Vi kan ikke undvære vores mobiltelefon, computer eller tablet. Hvor mange børn har ikke både computer, tablet og en telefon? Det er næsten blevet lige så vigtig, som den luft vi indånder.

Vi har ikke fået be- eller afkræftet, hvor sikkert brugen er på sigt (ikke i forhold til sundhedsstyrelsen), men vi er ikke i tvivl.

Sådan er energyDOTs lavet!
energyDOT i sig selv er en “low power” magnet, der virker som en lagringsenhed. Magneter bruges ofte til at gemme oplysninger på, for eksempel et videobånd, kassettebånd og magnetstribe på et Dankort fungerer alle som lagerenheder.

Alle energyDOTs aktiveres ved Programmeret “Harmonic interface Technology” (udviklet udelukkende af Phi harmonics.) Denne aktivering svarer til homøopatisk medicin eller andre vibrationelle midler, hvor en energi signatur lagres i et fast stof.

Hvor energyDOT er programmeret med naturligt forekommende bioenergiske informationer, og har sin egen signatur i henhold til dens formål.

Den kraftfulde resonans teknologi, blandt andet i smartDOT, genindstiller og fornyer de menneskeskabte elektromagnetiske felter til en naturlig harmonisk energi ved en proces kendt som “synkronisering.” Kroppen modtager de mange EMF impulser fra usynlige forskellige frekvenser på en uorganiseret måde. Kroppen er en mast, som fungerer mellem 0 og 100 hertz (frekvenser), og kroppen tager imod alle frekvenser/informationer. Så hver dag skal kroppen forholde sig til en bunke af uorganiserede informationer, der kommer i impulser. Ved at bruge synkroniseringsmetoden, tager kroppen imod impulserne, og gør dem nemmere fordøjelige for kroppen. Impulserne mister deres negative styrke, og skaber balance. En smartDOT og bioDOT – Ja alle energyDOTs, fungerer som en stemmegaffel på de elektromagnetiske felter. (SpaceDOT hjælper i rummet også på jordstråler og aquaDOT hjælper på vandet, så dets vitalitet ikke ødelægges af menneskeskabte elektromagnetiske felter.)

Den menneskelige krop er som en elektrisk sensor, og den genkender de nye “genindstillede beskeder/signaler” som værende i harmoni med sin naturlige sundhedstilstand. Kroppen behøver ikke længere at reagere defensivt til vibrationerne fra EMF. Kroppen er en “harmoniseret” enhed og elektrostress mindskes.

Se hvordan kroppen bliver styrket. Dette er en gave for dig og dine kære. I en verden hvor det er svært at gøre noget kan du nu gøre en forskel! Aldrig opgiv, der er altid en vej ud 🙂

OBS – den lille baby kan også få en bioDOT – den hedder en babyDOT og er i en skøn håndlavet sutteklud

 

pply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

OBS: Alle energyDOTs holder begrænset. smartDOT har en garanteret virkning i 2 år. Det betyder meget at frekvenserne der findes i de små chip har den fulde virkning. Skift dem efter 2 år.

Se her hvordan energyDOTs bruges

Der er lavet 3 uafhængige studier, via diverse måleparameter.

Studierne:

Måleparameteren er baseret på menneskers egne energier, blodlegemer og varme. Forståelsen af anatomi og fysiologi på det menneskelige ”biofield” er blevet hjulpet på vej af en stor global ressource af åndelige og medicinske traditioner. Energiblokeringer er tilskrevet at forstyrre vores sundhed. Dette er meget kendt indenfor både kinesisk medicin såsom akupunktur samt zoneterapi m.fl. Energier i menneskets krop kender vi blandt andet fra at hjertet der slår ved en impuls, der kan måles i en frekvens. Vi består af energier / frekvenser.

Første undersøgelse:

For at vurdere effektiviteten af ​​smartDOT® er en eksperimentel undersøgelse blev udført. I denne dobbelte – blinde randomiseret undersøgelse deltog 60 personer mellem 18 og 60 år frivilligt. De blev delt i to grupper: Gruppe A (Test gruppe) og gruppe B (placebo kontrol) bestående af 30 forsøgspersoner i hver gruppe. Der blev overvåget ændringerne før og efter via en smartDOT® på en mobiltelefon.

Deltagerne blev overvåget med Electro Photonic Imaging (EPI) og Medicinsk Termografi (MTI). Ved hvert besøg blev deltagerne også givet et standard MYMOP2 spørgeskema med spørgsmål, om hvad der påvirkede deres dagligdag, for at vurdere eventuelle ændringer, de måtte opleve i løbet af undersøgelsen.

Studiet af smartDOT® viser gavnlig effekt på de deltagere, der brugte dem på deres
mobiltelefoner. Electro Photonic Imaging (EPI) viser, at brugen af ​​smartDOT® har
forbedret det fysiske energifelt betydeligt.
Den medicinsk Termografi (MTI) viser, at brugen af ​​smartDOT® væsentligt har reduceret
de overfladiske temperaturer på hjerte, ryg og pande regioner. Det bemærkelsesværdige bevis for beskyttende virkning der blev fundet, viser en meget signifikant reduktion i de overfladiske temperaturer i området af thymus og begge ører. Det tyder også på en positiv fysiologisk termisk variation. Dette fremgår af styrkelsen af energierne ved pande, hals og hjerte chakra.

Spørgeskemaerne viser, at brugen af ​​smartDOT® har været yderst gavnligt for de deltagere med klager over hovedpine samt klager i forbindelse med luftvejene.

Samlet set er det konkluderet, at smartDOT® har vist sig at være dybt effektivt mod skadelige virkninger af stråling fra mobiltelefoner på den menneskelige krop. Da anvendelsen af ​​smartDOT® viste betydelige sundhedsmæssige fordele for forsøgspersonerne i de tre uger, de blev observeret, skal dette aboslut forskes mere i.

             ANDEN UNDERSØGELSE

Her måles udelukkende på elektrosensitive personer. De skulle dog opfylde visse kriterier der viser at de er elektrosensitive. Femten frivillige voksne deltog.

Da de ankom, have de undgået direkte omgang med mobiltelefon i 1 time. Alt omkring dem havde været slukket, både telefoner, router m.m..

De startede med at bruge mobil i en 1 time, og derefter var der 3 ekstra telefoner der blev tændt i en radius, svarende til et standard parcelhus. Efter yderlig 1 time, blev alle telefoner tilført en smartDOT. To smartDOT uden effekt blev tilfældigt tilsat 2 af de 15 deltagere.

I andre studier kan ses at ”normale” røde blodlegemer påvirkes af stress, kost, forurening og elektromagnetiske stråler (EMF) – I dette studie viser det tydeligt hvordan EMF påvirker vores blodlegemer og hvordan der sker en bedring og normalisering af blodlegemerne ved en smartDOT på telefonen.

Udfordringen med EMF, som ses i dette studie, og som skal undersøges via andre studier, er at de røde blodlegemer ikke kan passere via de små kapillærer for at transportere ilt samt at de ikke kan transformerer nye celler og fjerne kuldioxid og andre metabolisk syrestoffer.

Dette giver træthed, dårlig blodcirkulation, kolde hænder og fødder, dårlig hukommelse m.m..

Subjektive udtaleser var mindre hovedpine, mindre kvalme mindre uro, bedre fordøjelse, bedre vejrtrækning, smerte ved hænderne forsvandt og bedre koncentration.

Tredje studie 

Der er brugt følgende måleparameter:

  1. poly kontrast interference photography (PIP)

  2. Gas Discharge visualisation (GDV)

  3. Resonnant field imaging (RFI)

Der er via den lokale avis tilfældigt udvalgt 100 deltagere. De har brugt mobiltelefon hver dag i et år. Deltagerne viste ikke hvad studiets formål var. De var givet en ide om at noget skulle harmoniseres ved brugen af mobil, men ikke hvordan.

Studiet var et dobbeltblind-randomiserede, kontrollerede kliniske undersøgelse

Hver sag var individuelt undersøgt & analyseret. De opnåede resultater understøtter effektiviteten af ​​smartDOT mod løbet negative virkninger af mobilstråler.

  • PIP scanninger viste positiv forandring i 87 deltagere ud af 90.

Samlet:
Det synes krystalklart, at smartDOT som er en elektromagnetisk harmoniserende enhed, har en dybtgående indvirkning på enkeltpersoner når der skal reduceres skadelige
virkningerne af elektromagnetiske stråling (EMF).
Forsøgene vidne via målinger på kroppens biofield til en usædvanlig stærkt positivt forandring, når mobiltelefonen bruges regelmæssigt med en smartDOT.

Fra denne forskning kan vi konkludere, at smartDOT er meget effektiv til at neutraliserende negative virkninger af elektromagnetiske stråling fra
mobiltelefoner.
Maksimale ændringer blev observeret i hjertet, solar plexus og pande chakraer
sammen med betydelig positiv ændring i biofield.
Positive effekter er også set over lunge, hvilket ligeledes ses i andre studier.

PIP Photography er også testet på bioDOT og vist sig effektiv. Endvidere har de over 15 dage haft en mobiltelefon op af en kikærte. Dens spire var forkrølet. Men efter en smartDOT kom på telefonen kunne kikærten spire normalt.