Heidi Riishøj:

Ernæringsterapi er meget alsidig. Når der skal behandles ud fra principperne “Lad kost være din medicin” rummer jeg som behandler hvert et menneske og sætter mig ind i alle funktioner i kroppen. Jeg sætte mig ind i hver en sygdom og lave et overblik, samtidig med at jeg ved hvilken kost og tilskud der skal behandle sygdommen. Derudover sikre jeg at de forskellige tilskud ikke forstyrre, hvis der gives medicin.

Uanset hvad din udfordring er, så er der ALTID noget at gøre. Uanset hvad, så vil kroppen gerne regenerere. Den har dog ikke altid ressourcerne til dette.
Det er derfor at jeg selv, tidligere, valgte at stoppe op og tænke på alle de muligheder der ligger udover sygehusets muligheder.
Og den verden er fantastisk.
Tænk på alt det du selv kan gøre med kost og tilskud. Mulighederne er uendelige. Tænk alt det vi selv kan gøre når det handler om krop og tanker (Fysisk samt psykisk).

Jeg elsker at hjælpe, forstå og styrke samt støtte andre. Jeg har dyb respekt for mine klienter/kunder. Ingen er i tvivl om mine evner.

En kunde skrev;

“Det går bedre med mave/tarm regionen.
Jeg går regelmæssigt på toilet. Og sure opstød i form af bøvse sker mere og mere sjældent. – Det samme med oppustethed?
Tungen er fuldstændig normal igen. – Og ingen kvalme.”

Livet skal leves! Lad ikke symptomer eller sygdomme styre dit liv, du skal styre dine symptomer og din krop og dermed dit liv.

Pris er 2100 for 3 timer.
Jeg tester via en vegatest for ubalancer.
Jeg går igennem et sprøgeskema, der er udfyldt af dig på forhånd.
Jeg kigger på det psykiske, med spirituel indlevelse
Jeg danner mig et overblik og giver dig en kostplan og en kosttilskudsplan, målrettet dig.

Vi mødes fysisk i 2 timer.
Jeg laver alt færdigt når du er gået med en køreplan der er målrettet dig. Der er 2 telefoniske eller emails opfølgninger med i prisen.

Heidi Riishøj – 26835195 – heidi@natureteam.dk
se også www.heidiriishoej.dk