Foredrag anti age

Anti age er mere end blot at se yngre ud. Vi ældes alle og alt efter gener, vil vi ændre udseende og få rynker som meget muligt opstår de samme steder som hos vores forældre eller bedsteforældre.

Jeg ved mange kæmper for deres udseende og bruger mange penge på Botox, restylane eller ansigtsbehandlinger. Derudover så indtager mange store mængder af collagen, uden at tænke over hvad det gør for kroppen og hvad den ellers kan mangle med alderen.

Vi går i underskud af en del ting, såsom Q10, hyaluron, B-vitaminer m.m. med alderen. Og det eneste måde at få tilført nok er ved at tage tilskud.

De ydre behandlinger skal gå hånd i hånd med de indre behandlinger.

Mit fokus har også være at se på hvordan cellerne ældes. Hvis vi påvirker vores DNA og Telemoreres, der er nødvendig for celledeling og beskytter kromosomet, negativt, vil vi blive syge og dø før tid. Derfor er det at se yngre ud ikke kun noget vi skal have fokus på via det spejlet viser os.  Interessen for det indre miljø skal følge med.

Hvis vi var bedre til at spise alt det korrekte mad, der gav os alle vores næringsstoffer og hjalp vores udrensningskanaler ville vi vinde lidt på den konto i forhold til aldring. Dog er der flere udfordringer med alderen, såsom stress, for lille appetit, mangel på enzymer, sygdom, ensartet kost m.m. Der alt sammen påvirker vores telemoreres negativt.

Det at passe på vores indre kræver meget og selvom vi gør vores allerbedste, er det store mængder der skal spises hvis vi skal have nok Q10, Hyaluron, collagen, rette flavonoider såsom resveratrol o.s.v.

Personligt
har jeg været i en del stress siden jeg flyttede hjemmefra i en alder af 16 år, og selvom jeg ældes og får rynker, så er jeg uden sygdom. Dog banker min sygdom på når jeg ikke passer på mig selv.

Det at have en kronisk sygdom betyder at kroppen belastes. Det at have stress og dårlig søvn betyder at kroppen belastes o.s.v.

Derfor var målet at sætte tilskud sammen så jeg beskytter og balancerer telemoreres og min krops aldring og dermed undgår sygdom, selvom jeg får rynker. Jeg har sat 4 kosttilskud sammen. Mit sidste kosttilskud er endeligt på lager.

Kom til spændende foredrag og hør om forebyggelse af aldring via

  • Telemoreres
  • Hvad du skal tage for at undgå aldring
  • Lidt om kost og meditation

Tidspunkt
Foredraget er fysisk den 17 kl. 19-21 / Online den 17 kl. 14-16

Det koster 175 pr. person

Tilmeld via sms 26835195 eller mail heidi@natureteam.dk

Se mere om Heidi Riishøj

Kosttilskud

Heidi Riishøj

Se mere om Anti Age hudpleje her

Sociale medier ❯ Facebook ❯ Instagram ❯ LinkedIn