Hævede øjne, ødelagt hud og Montbrun øjencreme

Hævede øjne, ødelagt hud og Montbrun øjencreme

En lille historie fra Heidi Riishøjs liv. Den indeholder dog reklame fra et produkt..

Tilbage i 2014 hævede mine øjne. Dette kan I se på det billede nederste i højre hjørne. Jeg gik til lægen og der var ikke noget at se på blodprøverne og han sagde “du bliver jo ældre”. Han ønskede ikke at gå videre med at finde en årsag. Jeg måtte leve med min nye situation.

Jeg viste dog at det IKKE var normalt. Meningen var IKKE at det skulle være en permanent tilstand. Det var både psykisk hårdt at se træt ud konstant, og det var fysisk belastende. Indimellem var det tungt at åbne mine øjne og det føles ikke rart med de poser under og nogle gange omkring øjnene.

I det ene år, hvor det kontinuerligt stod på, har jeg prøvet ALLE øjencremer og serummer og Aloe vera m.m. Intet hjalp.

Den sidste svære omgang hævelse var i feb/marts 2017. Udløst af en stress-tilstand.

Det eneste der hjalp var at ændre min diæt. Hvis jeg kun spiste grøntsager og gode fedtstoffer (ikke nødder), fortog hævelser sig meget.

Jeg var klar over det var en stress tilstand, at der var for meget syre i kroppen, at min lever ikke fungerede optimalt.

Jeg satte derfor ind på meditation, kost, sige fra, kosttilskud m.m. Da alt vi fejler både handler om en fysisk tilstand som en psykisk tilstand tager det tid at rette op. Du ændre ikke dit Mindset over 4 uger.

Huden omkring øjnene bliver, efter så mange måneders hævelser, ødelagt.
Jeg var i Matas og andre parfumerier og de kiggede på mine øjne og sagde, du kan ikke fjerne de rynker.
Jeg havde dog en ide om at “jeg er ligeglad, jeg finder en løsning”

Med fysiske samt psykiske tiltag blev huden pænere. Dog skal vi arbejde både med den udvendige side som den indvendige side af kroppen.

Øjencremen fra Montbrun er den bedste jeg til dato har prøvet. Mine hævede øjne startede da jeg var 39 og jeg er nu 43 år. Huden er meget pæn under mine øjne. Mine øjne er 1000 gange bedre end jeg nogensinde havde ture håbe på.

Jeg får stadig engang imellem lidt hævelse og så ved jeg at der skal sættes ind med kost, psyken m.m. Men jeg ved hævelsen går væk og jeg ved at min øjencreme bidrager med et kæmpe resultat for at rynkerne ikke bliver permanenter.

Montbrunt antiaging øjencreme er virkelig fantastisk.

Kom i gang i dag – Brug linket herunder:

https://natureteam.dk/produkt/anti-aging-oejne-laebe-creme/

Skal du have cremen med til ansigtet, så køb den her:

https://natureteam.dk/produkt-kategori/ansigtscremer-inkl-oejen/

Billedet er fra juni 2018. Selvom jeg ser lidt træt ud, så er der meget lidt rynker.