Heidi Riishøjs kosttilskud 

Under Om kosttilskuddene står der lidt om fremstillingsmetoden.

Jeg har også lavet en film der beskriver lidt om mine ideer
Se denne film på 6 minutter hvor jeg fortæller 

Collagen / kollagen udviklet af Heidi Riishøj

Jeg har igennem mine mange år med vegatest i butikker og klienter i klinikken, fundet at det ikke handler om ”jo mere jo bedre”
Jeg er helt bevidst om at ved sygdom eller akutte tilstande, har vi brug for højere doser i en periode. Dette gør jeg bestemt brug af, når jeg har klienter.

Men generelt skal vi ikke tage høje doser af kosttilskud. Vi skal bruge maden som medicin. Det er den der opbygger og forebygger og skaber en balance i kroppen. Kosttilskuddene er en støtte. Dertil skal siges at vi altid, efter min mening vil være i underskud af visse vitaminer og mineraler, derfor er tilskud nødvendige. Læs her min pjece kostens betydning af Heidi Riishøj

I det at jeg selv kommer op i alderen, har jeg set på hvad der kunne udvikles og indtages, for at min aldringsproces bliver så god som muligt. Uanset om vi vil det eller ej, så ældes vi. Personligt har jeg ikke noget imod at få rynker og blive ældre. Dog kan jeg se med det liv mange, inkl. mig selv. lever, at der er behov for såkaldt beskyttelse af cellerne.

Dertil ses også en nedgang af visse komponenter i kroppen;

 

Kollagen

Den naturlige kollagen produktion begynder at falde allerede ved 25 års alderen, den vil falde med ca. 1,5 til 2 % hvert år, så ved 40 års alderen vil tabet være omkring 25% og hvis vi regner lidt på det, vil den kun være ca. 50% når vi når 60 års alderen,
Det er blandt andet derfor vi begynder at se ældre ud og får flere rynker, samtidig med at vi kan opleve smerter i led, hårtab og skader på vores negle. Huden får også sværere ved at reparere sig selv

Kollagen er en meget populært og min tilgang til indtagelsen er anderledes end andre. Jeg tænker ikke jo mere er ikke jo bedre. Store mængder vil give store mængder af en slags aminosyre og hvad vil det på sigt gør ved kroppens balance. Jeg har derfor set på studier, og fandt at ved aldring, som er mit fokus, ikke behøves at indtage høje doser *

Da kollagen indeholder store mængder af glycin, har jeg valgt at tilfører ekstra glycin til mine kollagenpiller.

Derudover fandt jeg et spændende studie, der blandt andet gav mig ideen til at lycopen kom med i mit kollagen pordukt.* Endvidere er C-vitamin nødvendigt, efter min mening. Et vitamin vi ofte går i underskud af.

 

Rosenrod udviklet af Heidi Riishøj

  • Fordi jeg mener mange har en indre uro. Der er store udfordringer med nervesystemet – derfor har jeg valgt små mængder af passionsblomst og citronmelisse.
  • Da Rosenrod er en gennemført fantastisk urt til pres samt til at give en balanceret energi er sammensætning ret unik i lige netop dette produkt.
  • Rosenrod bidrager til kognitiv og mental udholdenhed. Sibirisk ginseng bidrager til balance i immun- systemet. Citronmelisse bidrager til at nedsætte uro.

Antioxidant mix udviklet af Heidi Riishøj

  • Grundet klienter, uddannelse og erfaringer mener jeg der mangler et godt mix’et tilskud, der går dybere ind i hver en celle, for at forebygge, støtte og medvirker til muligheder.
  • Hyldeblomst, grapefrugtkerneekstrakt og rosmarin bidrager til antioxidant muligheder
    Fransk fyrrebark bidrager til beskyttelse af celler og væv via antioxidant egenskaber
    Selen bidrager til beskyttelse af celler fra oxidativ stress

 

Fodnoter: