Konsultation ernæringsterapi

Konsultation i ernæringsterapi er mere ned blot kost.

I min konsultation spørger jeg til symptomer, til sygdomme, til medicin, til det psykiske, til hvorfor og hvilke kosttilskud du tager. Jeg danner mig et overblik over dig og giver dig gode råd til hvad du skal tage og hvornår det skal tages. Derudover vejleder jeg i hvilken kost der er bedst for din situation. Jeg giver også råd til andre behandlinger, så som psykiske behandlinger eller fysiske behandlinger, der kan rette kroppen op m.m.

Se mine priser her  Konsultation ernæringsterapi

1 times vejledning, med en færdig plan. Det vil tage 30 minutter at sætte alt sammen, hvilket jeg gør og der er mulighed for de mails der er brug for = 1150,- (her snakker vi både kost og tilskud. Vi kommer omkring årsagen og har også fokus på det psykiske)

Den bedste behandling er 2 timers intens vejledning, 3-4 mails, evt. opringning og en færdig kørerplan. Efter de 2 timer, bruger jeg tid efterfølgende for at sætte kørerplanen sammen. Denne behandling koster 2300 (Vi kommer omkring, kost, tilskud, det psykiske)

Alle opfølgninger koster 650, inkl. nye mails vi kan sende. På denne måde er jeg der hele tiden. En opfølgning er enten fysisk eller online og når der skal rettes mere til end jeg blot kan klare på 5-10 minutter.

Konsultation ernæringsterapi

For mig betyder ernæring en kæmpe del for min sundhed. Uden rette ernæring var jeg syg. Jeg har spist mig rask. Derudover har mine mange års psykiske rejse samt rette tilskud og drikkelse og holistiske tilgang gjort mig til den jeg er. 🌺
❤️ Et menneske jeg er stolt af. Et menneske med overflod af kærlighed. Et mennesker der vil andre mennesker det bedste. ❤️
Min mand og jeg er på en mild udrensning og det er tydeligt hvordan både humør, energi, søvn, fordøjelse m.m. bliver bedre.
Derudover så opdagede jeg sørme at havre ikke var godt. Selvom min blodtype siger at jeg skal undgå havre, så kan vi ofte spise en del der ikke er det bedste for kroppen, blot vi varierer og der er også mange der ikke kan tåle andre fødevarer end det der står i blodtype diæten.
Derfor er der INGEN endegyldig sandhed. Derfor skal vi også selv undersøge, opdage og være nysgerrig.
Men du skal lære at kravle og stå op før du kan gå – Vi skal lærer, vide og forstå før vi kan helbrede os selv.
Du er unik !! Og derfor er det din rejse til forebyggelse og helbredelse. Derfor er det dine valg der bestemmer udfaldet. Men uden holistisk tankegang vil der ikke være viden og forståelse nok til at vælge vejen.
Derfor laver jeg min unikke SFSP tranformering – vejen til holistisk sundhed ❤️
Selvom dette unikke kursusforløb rummer alt grunlæggende og mere til, er der stadig mange der kan bruge individuel behandling.
Der er jeg ekspert i ernæringsterapi ❤️
Ernæringsterapi hos Heidi Riishøj ❤️
Vil du gerne bruge kosten som medicin?
Uanset hvilken ubalance eller hvilke symptomer eller hvilken sygdom du har så er der ALTID noget at gøre.
Desværre er der bare ikke en pille eller en nem løsning. Det kræver tid, fordybelse, forståelse og holistisk tilgang.
Velkommen i min klinik, der er for alle. ❤️
Du starter med at blive budt velkommen. Jeg tager en vegatest hvis du ønsker dette. Ellers går vi igennem det spørgeskema jeg har sendt.
Jeg danner mig et overblik over hvad planen er for dig, ud fra kroppens symptomer.
Det betyder at jeg
🌺Retter kosten til i løbet af dagen med fokus på kolde/varme – blodtype – gluten og mælk – sure og bitre fødevarer – rette fedstoffer m.m. Alt efter din krops behov.
🌺Lave en kosttilskudsplan der passer til dig. Alt for mange tager de forkerte tilskud. I det forkerte doser på de forkerte tidspunkter.
🌺 Derudover vil snak om årsag, traumer, stress også vendes og gode ideer til hvad du kan gøre gives videre.
Jeg skriver en masse stikord under vores samtale. Nærvær under samtalen er også healende. Jeg laver en færdig plan og sende til dig.
Derudover kan du ringe og skrive mellem den ene og den anden konsultation og har du udfordringer med kosten, sender du det du spiser og jeg retter til
Jeg bliver den varme hotline imens kroppen langsomt/hurtigt får det bedre ☺️
Jeg er meget ærlig. Er der noget jeg ikke kan huske, eller føler jeg skal forstå bedre, bruger jeg tiden på dette. Du er i mine hænder og jeg hjælper sjælen og den fysiske krop.
Jeg er her og I er velkommen 🙂
Kh
Heidi Riishøj
26835195