Konsultation Heidi

Konsultation ernæringsterapi

Konsultation i ernæringsterapi er mere ned blot kost.

I min konsultation spørger jeg til symptomer, til sygdomme, til medicin, til det psykiske, til hvorfor og hvilke kosttilskud du tager. Jeg danner mig et overblik over dig og giver dig gode råd til hvad du skal tage og hvornår det skal tages. Derudover vejleder jeg i hvilken kost der er bedst for din situation. Jeg giver også råd til andre behandlinger, så som psykiske behandlinger eller fysiske behandlinger, der kan rette kroppen op m.m.

Se mine priser her 

1 times vejledning, med en færdig plan. Det vil tage 30 minutter at sætte alt sammen, hvilket jeg gør og der er mulighed for de mails der er brug for = 1150,- (her snakker vi både kost og tilskud. Vi kommer omkring årsagen og har også fokus på det psykiske)

Den bedste behandling er 2 timers intens vejledning, 3-4 mails, evt. opringning og en færdig kørerplan. Efter de 2 timer, bruger jeg tid efterfølgende for at sætte kørerplanen sammen. Denne behandling koster 2300 (Vi kommer omkring, kost, tilskud, det psykiske)

Alle opfølgninger koster 650, inkl. nye mails vi kan sende. På denne måde er jeg der hele tiden. En opfølgning er enten fysisk eller online og når der skal rettes mere til end jeg blot kan klare på 5-10 minutter.

 

Igennem mange år har jeg håbet og ønsket at et samarbejde med det alternative og det konventionelle ville vokse.
En overgang så det du til at nogle læger og højtstående bestemmende mennesker, ville åbne armene for det som vi ved har den største betydning for vores sundhed og helbred, nemlig mad, tilskud og fordydelse i psyken.
Men det var kun kortvarig. Ingen patent, ingen penge at tjene og generelt ingen interesse i den komplekse krop, når det er maden og diverse vitaminer, mineraler, flavonoider m.m. der skal bruges.
Så det blev lukket og langsomt er mere og mere lukket ned. I dag frarådes næsten alt naturligt.
De fleste af mine klienter bruger mig som en støttende vejleder, om de pludselig bliver syge, eller bliver deprimeret eller de får udslæt eller hård mave eller hovedpine.
Når jeg kender mine klienter, ved jeg hvad de tager og hvad jeg kan hjælpe dem med.
Dette er bare ikke noget der tager 15 minutter eller jeg kan svare på over en besked på messenger.
Jeg vil gerne bruge tid og sætte mig ind i folks situation.
Vi er ikke vant til at nogle prøver at se hele vejen rundt om et problem. Men der er så meget mere i alt kroppen siger og fortæller eller de spørgsmål folk måtte have. derfor tager alt tid. ❤
Alle opfølgninger koster kun 650 for en time. Hvis alt nås indenfor en time 🙂 Er der for mange problemstillinger og det er lang tid siden er det prisen ovenfor.
Jeg er her og I er velkommen 🙂
Kh
Heidi Riishøj
26835195
heidi@natureteam.dk