make-up forårspakke

Miss Nella

MISS NELLA er en lugtfri neglelak rettet mod små prinsesser. Måske i et forsøg på at efterligne mor eller bare fordi det ligger til piger at ville sminke sig. Den lugtfri neglelak gør den perfekt til de små prinsesser, og til dem der foretrækker et ikke-giftigt alternativ. Den giftige trio af Dibutyl Phthalate (DBP), Toluen og Formaldehyd kan findes i nogle af børne neglelakkerne, der for øjeblikket er på markedet. Sådanne kemikalier er forbudt i Europa på grund af deres sammenhæng med kræft, fødselsskader og andre sygdomme. Så du vil ikke finde spor af disse skadelige stoffer i MISS NELLA.

Dens revolutionerende peel off formel gør hård neglelakfjerner til et levn fra fortiden. Vores neglelak har en vandbaseret formel, i modsætning til de fleste neglelakker, hvilket gør den midlertidig og ideel til børn. Frøken NELLA børns neglelak vil glæde fantasien med 35 legende farver! MISS NELLA startede med de primære farver: rød, blå og gul, og vi vil bygge videre på vores neglelak kollektion! Vores neglelak omfatter glitrende og ikke-glitrende farver, herunder pink, gul, rød, orange, lilla osv.

I 2017 lancerede vi en giftfri og børnevenlig serie af sminke, der naturligvis også lever op til ovenstående standarder.