Nem hjælp i den trådløse verden.

Læs hvor nemt du kan hjælpe dig og dine børn i den trådløse verden.

Min mobil er tæt på mig hele døgnet. Den er ved siden af mig om dagen, fordi jeg bruger den til mit arbejde. Den ligger inden for rækkevide om aften, hvis jeg skal arbejde eller se noget spændende. Min tlf er i soveværelset om natten, fordi jeg skal bruge den som vækkeur, dog er den på flyfuntion.
Selvom jeg er afhængig af det trådløse univers, tager jeg forholdsregler. 
Hjemme hos os, slukker vi routeren om natten. Vi bruger headset, så telefonen ikke kommer op til hovedet. Vi slukker eller sætter alt udstyr på flyfuntion om natten.
Børnene har deres iPad på flyfunktion under brug, og hvis det er nødvendigt at være på internettet, er iPaden på et bord og ikke i skødet af dem.
I mange år har jeg læst, hørt foredrag og set studier der viser negativ udfald ved brugen af mobiltelefoner. Eller blot det at leve i en trådløs verden.
Flere og flere finder, at de har udefinerbar symptomer og nogle finder at mønstret hænger sammen med brugen af trådløse enheder eller være et sted hvor routeren er tæt på.
Jeg forstår ikke hvorfor at mange ikke ønsker at tænke på de skader der kan komme. Hvad betyder det at forebygge? Er det besværeligt at fjerne telefonen fra soveværelset eller sætte den på flyfunktion?
Måske bilder folk sig selv ind af de ikke mærke noget når de bruger telefonen. Men mange har varme ved ørene, kan få ondt ved ørene, fingerne kan summe, være træt, have søvnproblemer, have hovedpine, m.m.
Mange af dine symptomer kan nemt komme af eller blive forværret af mobiltelefoni.
Selvom vi, i vores familie, har levet efter forholdsreglerne, observerede jeg min datter og nogle veninder i en alder af 10 år have hovedpine, nogle sov dårligt andre var meget trætte.
Ved skolen er der en mast. I hvert klasselokale er der en router. Jeg var ikke i tvivl, det trådløse univers påvirkede dem.
Kroppen er meget fint følende. Kroppen er blandt andet svingninger/energier som fodres af jordens svingninger og energier for at fungere optimal.
Ja alt har en sammenhæng. Maden vi spiser, hvor vi lever, hvordan vi sover, hvad vi tager på, hvad vi drikker m.m.
Kroppens energifelt bliver påvirker af alt det den skal forholde sig til, både vores tanker, lys, vores jord, luften m.m. uden at vi altid forstår det, fordi vi ikke altid kan se det.
Et ønske vil være at kunne styrke vores energier, svingninger eller frekvenser. Tænk hvis vi kunne give kroppen en større ro ved at energien ikke krakelere, hvilket sker når den hele tiden skal forholde sig til den menneskeskabte elektromagnetiske verden.
Tænk hvis vi kunne købe noget simpelt og enkelt der virker. Noget der kunne styrker os selv og vores børn.
Det var præcis hvad min kære mand fandt. En serie af produkter, såkaldte chip, programmeret med svingninger, kroppen kan genkende. Dermed får disse chip, der sender svage bølger, kroppen tilbage i den svingning den er beregnet til. Ja kroppen får en energi, svingning eller frekvens der er dens naturlige energifelt. Dermed kan den abstrahere eller nemt leve i en verden der prøver at påvirke dette energifelt. Det er genialt.
Tænk hvad der skete. Min datter slap for hovedpine og fik mere energi. hendes veninde sov bedre og slap for hovedpine … Ja flere gange om ugen får vi mange gode tilbagemeldinger, fra unge som gamle. Fra mænd som kvinder.
Der er uafhængige studier og vi er på vej til at lave flere studier.
Jeg stod på en messe, og på denne som alle andre, fortalte jeg gladeligt om energyDOTs, som er navnet på disse unikke hjælpende chip. Og flere var i tvivl om de troede på mig. Jeg forstår tvivl, men jeg undre mig over at nogle tør lade være.
Mit hjerte er solgt, til et produkt der rummer mere end menneskets forstand, men som kan give dig en hjæpende hånd. For blot 349,- over 2 år, er du på vej til et liv i større balance.
Se mere her om energyDOTs

Erfaringer fra kunder

Erfaringer fra kunderne med energyDOTs

Kunderne fortæller om deres erfaringer med energyDOTs

  1. Jeg vågnede 3 gange og nu vågner jeg kun 1 gang. Jeg har mere energi.
  2. Min lille dreng er mere rolig.
  3. Jeg har ikke hovedpine mere.
  4. Jeg kan snakke længere tid med min mobil oppe ved mit øre uden at få ubehag.
  5. Bedre søvn.
  6. Mere energi.

Og så meget mere – Nogle får mindre hedeture. En fortæller at hendes hedeture forsvandt.
Smerter ved finger og i knæ forsvinder (eks. der hvor computeren plejer at være placeret)
Gitte Nedergaard skriver 

Jeg har nu brugt produkterne nogle måneder og er yderst tilfreds – vil på ingen måde undvære dem. 
Jeg sidder på kontor fuldtid og er omgivet at pc’er og masser af skærme – i fritiden mobil tv pc osv. Jeg føler mig beskyttet – min søvn er blevet meget bedre – føler mig mere udhvilet osv

Tusind tak for jer

Kærligst 

Gitte Nedergaard

Vi er stolte af vores energyDOTs. Serien der består af spaceDOT, aquaDOT, smartDOT og bioDOT. Vi ved, intet er et mirakelmiddel. Men alle vores energyDOTS har den virkning der skal til for at din krop kommer i balance i denne trådløse verden. Vi ved at optimal sundhed er en helhed. Din kost har en betydning, motion har en betydning, dine følelser har en betydning. Og det har elektromagnetiske stråler også. Her kan du, indtil smartDOT og bioDOT fra serien af energyDOTs,  ikke gøre andet end at fjerne eksponeringen så meget som muligt. Nu kan du udover at tage dine forholdsregler også brug smartDOT på din telefon, og en bioDOT tæt på din krop.  For optimal balance og harmonisering døgnet rundt er det optimale valg at købe vores energyDOT

Kirsten skriver om hendes datter på 11 år.  “Frida har fået det bedre. Har ikke haft hovedpine og har sovet bedre. Egentlig generelt et bedre velbefindende”