SFSP transformering – vejen til holistisk sundhed

Et skræddersyet sundhedskoncept i transformering.

Grundprincipperne i din rejse er en dybere indsats og forståelse i den sociale sundhed, den fysiske sundhed, den spirituelle sundhed og den psykiske sundhed. Heraf SFSP

Filosofien bag SFSP transformeringen bygger på holisme. Kroppen er mere end hvad den spiser, hvor meget den motionerer og hvordan søvnen er, den er også hvad du tænker, hvem du omgås og hvordan du opfatter verden.

For at kunne skabe en sundhedstransformering skal du gå skridtet dybere end normalt. Du kan ændre dit liv, din fysiske krop, dine tanker og din sundhed, ved at se hele vejen rundt. Intet er sort/hvidt – vi er et produkt af vores tanker, følelser, kost, motion, gener, oplevelser m.m.

Sundhed handler blandt andet om viden, forståelse og de rette individuelle redskaber for at kunne blive rask i krop og sind  eller holde sig sund.

Vil du gøre noget mere?

Har du svært ved at finde hoved og hale i dine symptomer eller skavanker? Føler du dig ikke hørt eller forstået? Kan du mærke der er mere du kan gøre for at have det godt, men du ved ikke hvor du skal starte eller slutte eller henvende dig?

Mange spørger SoMe grupper om hurtig hjælp og gode råd til hovedpine, vægtproblemer, stofskifte, søvnproblemer,  fordøjelse m.m.

Du er ikke alene om at stille spørgsmål ved lægen, eller en terapeut, eller på SoMe grupper, i håbet om en hurtig og nem løsning på problemerne. Og ligesom mange andre, oplever du måske, at de hurtige løsninger ikke er langtidsholdbare, eller måske slet ikke hjælper. Kunne du tænke dig, selv at være i stand til at finde de svar og løsninger, du søger?

SFSP transformering er en sundhedsrejse indenfor det Sociale, Fysiske, spirituelle og det psykiske.

En rejse, der lærer dig, at forstå dig selv og din krop, så du kan genskabe balancen og blive symptomerne kvit eller selvhelbrede dig selv. Du kan få et bedre liv på alle sundhedsplan. Dette kan du fordi du får redskaberne til at kunne gøre dit bedste. Du får ændret vanerne. Du får viden til at lærer din krop at kende og forstå de mangfoldige muligheder.

SFSP er en sundhedstransformering  i at opnå alt du ønsker dig, herunder glæde, selvindsigt, selvhelbredelse og forståelse.

 

Hvad er SFSP Transformering Vejen til holistisk sundhed?

SFSP står for grundstenene i alt helbredelse – nemlig den sociale sundhed, den fysiske sundhed, den spirituelle sundhed og den psykiske sundhed.

Nutidens sundhedssystem er domineret af hurtige, medicinske løsninger. Som i nogle tilfælde har sin berettigelse. Men forebyggelse og behandling af sygdom og langvarige symptomer kræver en dyberegående og helhedsorienteret tilgang, fordi krop og sind er komplekse organismer og der skal tages højde for alle områder af menneskets væren og gøren.

Dét er min erfaring gennem mine mange år som sygeplejerske, at tid, omsorg og fordybelse nedprioriteres, og medicin opprioriteres.

Derfor tilbyder jeg et forløb, der giver dig en dybdegående forståelse af de 4 grundsten i menneskets sundhed, som består af:

Social sundhed
Fysisk sundhed
Spirituel sundhed
Psykisk sundhed

Gennem undervisning, workshops, afprøvning og indvendig arbejde med disse 4 grundsten, vil du opnå en bredere og dybere forståelse af dig selv, og du vil begynde at rydde op i kroppens systemer og dermed bane vejen for forebyggelse eller helbredelse. Du kan forvente, at du undervejs får aha-oplevelser som flytter din opfattelse af dig selv og dit helbred, og du vil ud fra din opnåede viden både kunne hjælpe dig selv, og få erfaringer med hvilke redskaber eller terapiformer, der virker bedst for dig og samtidig kunne hjælpe og støtte andre.

SFSP transformering er et forløb, der er en pendant til den konventionelle opfattelse af sygdomsbekæmpelse, der indbefatter vores medicinalindustri og sundhedsstyrelsen. Dette vil fylde meget lidt i denne sundhedstransformering. Dette er et forløb, med fokus på dig og den holistiske sundhed.

Du får et unikt resultat med egen indsats for evig forandring, der har givet dig flest mulige redskaber til at forebygge sygdom, fjerne symptomer eller leve bedst og længst muligt med en sygdom.

Dog vil jeg altid tage højde for medicin og når jeg anbefaler at bruge vores system. er det for din skyld og ikke for systemets skyld.

SFSP sundhedstransformering – et skridt dybere

Din transformering handler også om at se, mærke, opdage og dermed vende livet positivt.

I forløbet vil du se hvordan du kan ændre dit livsflow. Der tages blandt andet fat i SFSP- uendelighedstegnet. At forstå vores færden et uendelighedsflow – i en uendelighedsrejse. Der tages fat i vægtskålene for at belyse vores sygdoms- og helbredelsesprocesser. 

Du kender måske at livet giver knubs. Du kender sætninger som

 • På godt og ondt
 • Hvor der handles spildes der
 • Livet er en gave, men sandelig også en opgave
 • Yin/yang
 • Livet som læremester

I alle disse hårde eller udfordrende faser, hvor vi ikke synes det hele går fremragende eller ikke er i et positivt balanceret flow, skal der være redskaber. Der skal være mestringsstrategier. Vi skal vende sindet i en positiv retning.

For at du kan holde dig på den rette vej – som er positiv energi, hvor du har det liv du elsker, hvor vanerne er ændret – der skal mestringsstrategierne opbygges på alle sundhedsplan.

I alle de faser hvor kroppen giver udtryk for ubalance, skal der være redskaber. Dette vil give grobund for en højere energi, lysten til at spise bedre, dyrke motion, holde meditationen ved lige o.s.v. og dette vil give dig uendelige muligheder for eget ansvar til en krop i balance

Ja når vi ved hvad vi kan gøre, så er forståelse og accepten af livets udfordrende mere spiselige. De er nemmere at håndtere. Forståelse giver en god energi. Jo mere vi er på en forståelses vej, en vej med muligheder uanset hvor du kigger hen, jo nemmere forbliver du sund eller jo nemmere bliver du rask. For positiv energi skaber ingen barriere. Det skaber lysten til at handle og tage ansvar.

Sundhed går hånd i hånd. Det sociale, det fysiske, det psykiske og det spirituelle.

 

Hvorfor vælge SFSP transformering?

Sandhed findes ikke kun gennem videnskab religion eller åndsvidenskab. Den findes i det hele. Det kan være svært at manøvrere og finde sandhed i nutidens informations”krig”, som er præget af magt, penge og interesser. Derfor er det i stigende grad vigtigt, at være i kontakt med sin egen sandhed og intuition. For at opnå denne kontakt, skal du kunne rumme dig selv og alt omkring dig. Det er dét, som jeg betegner som holisme. At være bevidst om, at du er påvirket af både din nutid og fortid, dine gener og din omverden, og være i kontakt med din intuition og sandhed, så du kan manøvrere trygt igennem livet, og skabe mulighed for selvhelbredelse.

Igennem SFSP transformering vil du komme på en rejse, der når alle hjørner.

 • Fakta og mystik.
 • Indre og ydre forståelse.
 • Videnskab og åndelighed.
 • Sansearbejde og praktiske øvelser.

Når krop, sind og ånd forenes, får det cellerne til at vibrere optimalt, og i min optik, er det essensen af helbredelse eller et godt langt liv.

Har du lyst til at transformere din sundhed?

 

Kan man overhovedet helbrede sig selv?

Det korte svar er, ja. Jeg ved at vi mennesker med rette redskaber kan selvhelbrede os selv. Dog ved jeg også at der er andre ting der ikke gør det muligt. Nogle kæmper og føler de selv er skyld i sygdom. Sådan arbejder jeg ikke. Derfor arbejder jeg med accept at vores vej i livet. Vi kan kun det vi er klar til.

Samfundet i dag, byder på mange daglige belastninger af kroppen, som kan give dig nogle af følgende udfordringer

 • Dårlig søvn
  · Stress
  · Overvægt
  · Depression eller ked af det hed
  · Træthed
  · Smerter
  · Mangel på motion
  · Uhelbredelige sygdomme
  ·

At være rask kræver en balance i sig selv.  Ellers bliver vi syge. At være syg kræver en balance i sig selv. Ellers invalideres vi af vores sygdom.

Vi kan leve syge, som raske, i balance – sundt og godt.

Ja vi kan ikke altid undgå sygdomme. For vi er disponeret for ting vi ikke ved. men vi kan sørme gøre det bedste vi kan og ved.

Engang imellem kan en enkel behandling være dét, som løser problemet, fordi årsagen blev fundet. Det er drømmescenariet for os alle. At kunne nøjes med én enkelt gang hos læge, zoneterapeuten eller kostvejlederen og vupti, er man rask. Det sker dog ganske sjældent. Men alt det gode du gør for kroppen, kommer aldrig dårligt igen.

Og du mærker måske også en god effekt af medicin, som du får via lægen – men fordi det dæmper symptomet, er det ikke det samme, som at blive rask.

Sygdomme, som ikke forstås holistisk, helbredes sjældent. Livet lives ikke fuldt, men halvt.

Ikke at medicin ikke har sin berettigelse. Meningen er, at medicin skal gå hånd i hånd med de 4 grundsten i sundhed

 • Den sociale sundhed
  · Den fysiske sundhed
  · Den spirituelle sundhed
  · Den psykiske sundhed

SFSP sundhedstransformerings opbygning

SFSP er bygget op af 13 moduler. Hvert modul varer 2 dage. Hele din transformering varer 18 måneder.

Mellem hvert modul er der 2 sessioner hvor vi snakker om hvordan det er gået, hvad der sker i kroppen o.s.v.

Vanerne skal ændres. Kosten skal afprøves. Vedligehold er nødvendigt. Ofte tager det 1 år med alle højtider, ferie m.m. at ændre vanerne.

Hvem kan deltage?

Dig, der ønsker selvudvikling, selvhelbredelse og holistisk tilgang til sundhed.

Dig, der tænker helhedsorienteret, hvor både forskning og erfaringer er vigtig.

Dig, som ønsker at komme på en livsændrende, selvudviklende rejse.

Dig, som ønsker en sundhedstransformering

Tilmelding

Du kan tilmelde dig ved at skrive en sms eller ringe eller skrive en mail.

Før den endelig tilmelding er bekræftet, skal vi have et kort møde. Det er vigtigt du er klart til den proces. Derfor vil jeg stille nogle spørgsmål inden du kan tilmelde dig endeligt, for at sikre om du er kvalificeret til et sådan sundhedsforløb.

Hvornår?

Holdet starter i Januar og i marts

Hvad koster det?

1,5 år med 13 moduler og opfølgninger mellem hvert modul koster 75.000,-

Early bird 50.000,-

Hvad får du?

 • Indsigt i alle aspekter af sundhed
  · Viden og forståelse om kroppen
  · Gaver
  · Tests
  · Mappe med råd
  · Færdig kostplan
  · Egne affirmationer m.m.

Du får en optimal mulighed for at transformere dit liv

Praktisk info: Kom gerne i afslappet tøj

Udover kurserne vil du også få igennem SFSP Transformering Vejen til holistisk sundhed

Der er lukket en facebook-gruppe, hvor jeg ligger materiale ud, og som også bruges til at samle kursister i snak og hjælp til hinanden. (det er gratis for kursister)

En gang om måned kan alle komme til studietid. Der kan I teste, det I har lært på hinanden. Jeg er der som støtte (det er gratis for kursister). Man kan deltage fysisk eller online.

Se mere om SFSP Transformering Vejen til holistisk sundhed

 

SFSP Transformering Vejen til holistisk sundhed moduler

 1. Meditation, søvn og binyrer

 2. Fordøjelse og 4R program

 3. Fokus på afgiftningen

Se hvad jeg tilbyder her 

Forebyggelse og Selvhelbredelse kræver ansvar, vedligehold, støtte og viden.

 1. Fokus på personlig kosttilskudsplan

O.S.V.

se mere her 

 

Se alle moduler SFSP Transformering Vejen til holistisk sundhed 

Forebyggelse og Selvhelbredelse kræver ansvar, vedligehold, støtte og viden.

Heidi Riishøj har blandt andet lavet denne pjece

Kostens betydning

Sociale medier ❯ Facebook ❯ Instagram ❯ LinkedIn