Viser alle 6 resultater

Faith In Nature

Filosofien er at alle skal have adgang til naturen

Det er derfor, de brænder for at holde deres priser overkommelige og kun bruge det bedste af naturlige ingredienser.

For kun når vi alle er forbundet med naturen, vil vi alle forpligte os til at beskytte

Hvem er Faith in Nature?

50 års erfaring har fait in nature med at udvikling af pleje produkter. De forsøger og arbejder på at være forud og gøre deres produkter bedre. Rivka Rose er grundlæggeren bag Faith in Nature, og hun har gennem hele sin opvækst haft en naturlig interesse for naturen.

Brandet startede da Rivka flyttede til Skotland. Hun have udfordringer med huden og derfor ville hun finde noget der var godt, naturligt og hudvenligt.

Førende brand indenfor hårpleje

Fra 2008 til 2014 oplevede Faith in Nature en kraftig vækst hvilket foresagde at de måtte udvide fra 2500 kvardratmeter til næsten 30.000 kvadratmetet. Det gav dem mulighed for at kunne producere endnu flere forskellige produkter, og i 2014 blev Faith in Nature kåret det førende brand indenfor hårpleje i den engelske “Health Food Sector”.

Kvalitet og økologi

Hos Faith in Nature er fokus kvalitet og økologi. De ønsker at producere produkter af den bedste kvalitet, så du kan give dig selv den bedste pleje.

De formår stadig at have fokus på forbrugeren, selvom de går efter økologi. Det er nemlig vigtigt, at deres produkter ikke er for dyre. At alle har råd til at forkæle sig selv, sit hår og sin krop.

Følg os på Facebook og hold dig opdateret om nyheder og gode tilbud