HayMax

Lider du af allergi, klør dine øjne eller løber næsen så vælg HayMax, den er både økologisk, naturlig og medicinfri.

Viser alle 5 resultater

Har du allergi eller høfeber så prøv HayMax

Døjer du med høfeber, støv allergi eller har du allergi over for kæledyr så kan HayMax måske lindre dine gener. Er du en af dem hvor dine øjne kløer eller løber i vand. Løber din næse, så har du måske endda fået konstateret allergi eller høfeber hus din læge. Måske HayMax kan lindre de irriterende øjeblikke hvor høfeberen / allergien fylder for meget i din hverdag.

Ikke kun dette, for det er jo det førte sted den lille pollen ødelægger manges hverdag. Det går helt ind i kroppen og så sker der reaktioner, hvor der kan komme rødme, kløe på kroppen og meget mere.

Du skal sætte ind alle steder. Det er vigtigt at undgå så meget pollen som muligt. Derfor er Haymax en del af et større forsvar mod pollen.
HayMax kan være løsningen på dit problem med løbende øjne, næse og irriterende nysen.

HVAD ER HAYMAX?

HayMax er en naturlig, organisk allergen barriere balsam (også kaldet en nasal balsam), der påføres randen af næseborene. Det kan også anvendes rundt om øjnene, og inde i øjenkrogen. HayMax har vist sig at reducere støv og kæledyr allergener og mere end en tredjedel af pollen fra ind i kroppen. Mindre allergen, mindre reaktion.
HayMax er lavet af en blanding af bivoks og frøolier, som vi tilføjer æteriske olier eller Aloe Vera blad saft ekstrakter til at skabe tre ekstra sorter af den oprindelige version, HayMax Pure, for ekstra valg og passer til dine personlige præferencer., for en lækker duft. HayMax er naturligt, organisk og stoffri, så det er velegnet til voksne, børn og gravide og ammende kvinder.

Der kan vælges mellem fire varianter af HayMax balsam: Pure, Aloe Vera, Lavendel og Kids. Hver variant fungerer på nøjagtig samme måde, ved at begrænse mængden af støv og kæledyr allergener og pollen, der kommer ind i kroppen. Det eneste du gøre er at smøre balsam på bunden af dine næsebor og omkring dine øjne. Magi.

Gode råd allergi

Her er et udvalg af vores foretrukne praktiske tips-de fleste af dem er lige relevante for støv, kæledyr og pollenallergi (høfeber).
Brug HayMax. Den organiske og stoffri balsam kan påføres næsebor og øjne om morgenen, og i løbet af dagen efter behov. Bruges gerne inden sengetid.

Vask dit ansigt (eller dit barns ansigt), efter du har været ude, på dage med høje pollental. Så kan du vaske pollen væk og muligvis undgå en reaktion.

Vask sengetøj meget regelmæssigt for at fjerne allergener.
Sørg for at støvsuge ofte, især senge. Tag et brusebad om aftenen for at fjerne pollen partikler fra hår og krop.

Pollentallet måles efter antallet af pollen kerner pr. kubikmeter luft. En pollen prognose kan hjælpe dig med at se om dine høfeber symptomer vil være særligt alvorlige på en bestemt dag. Generelt er pollen lavere på regnfulde dage og højere, når det er varmt og solrigt, og det er jo der vi alle gerne vil være ude og nyde det.

Der er to hovedtyper af pollen, som påvirker høfeber syge græspollen og træpollen. Træpollen starter i februar-marts og topper i maj. Græspollen ses mellem maj og september og er højest i maj og juni måned. Nogle er ramt af Ukrudts pollen, som forekommer fra slutningen af juni til september måned.

Pollen fra blomster er sjældent, da blomster bestøvet af bier og pollen er for tungt til at blive blæst rundt af vinden. Planter, blomster og træer, der er vind bestøvet vil forårsage pollen problemer.

Så prøv dig frem, og se hvad der virker bedst for dig og din familie. Et lækkert produkt som vi kun får gode anmeldelser på.

Se alle vores allergi varer

Følg os på Facebook og hold dig opdateret om nyheder og gode tilbud