Jolu naturkosmetik

Naturlig babypleje med egen historiefortælling

Viser alle 5 resultater

-56%
Ikke på lager
79,00 kr.
-45%
-40%

Skønne og søde – 6 dejlige venner til en suveræn babypleje.

En certificeret, naturlig plejeserie, der er udviklet specielt til pleje af sart babyhud. Vegansk og parfume fri. Til din baby og dit barn.

FOXY

Foxy har udviklet en særlig Cold Creme til dig, som han kald Vind & Vejrcreme. En fyldig creme, der danner et tyndt lag på din babys hud. Det beskytter barnets ansigt mod miljøpåvirkninger som vind og kulde. Vind & Vejrcremen kan dog også rigtig godt bruges til hænderne. Det er bedst at anvende på de dele af kroppen, der er mest udsat for vejret. Foxy går med paraply, så du nemt kan genkende din Vind & Vejrcreme.

Teddy

Teddy’s blecreme er lavet af de bedste råvarer. Derudover er den certificeret og fri for parfume. Den indeholder ingen alkohol og intet, der kan irritere huden.

Mandelolie beroliger irriteret og tør hud. Kamille og morgenfrue har ikke kun en anti-inflammatorisk effekt, men også antiseptisk, hvilket især er gavnligt i bleområdet. Zinkoxid har en yderligere isolerende og absorberende effekt. Dette forhindrer overdreven fugt i bleen. Teddy bruger stadig ble, men øver sig nogle gange uden.

Waschi

Waschi’s unikke massageolie består af tre olier af høj kvalitet, som er specielt velegnet til babyhud. Sesamolie har en varmende effekt, mandelolie afspænder hudfloraen og giver gode fugtgivende egenskaber, ligesom jojobaolie hæmmer og nærer irriteret hud. Når den masseres ind, pakker olien din baby ind i et tyndt lag. Det hjælper med at holde kropstemperaturen optimal og bevare overhudens naturlige funktioner.

Otti

Otti har lavet den perfekte plejende creme til ansigt og krop beriget med aloe vera, morgenfrue og økologisk sheasmør, så den hurtigt absorberes i huden og er nem at smøre på din babys krop. Som alle vores produkter fra babyplejeserien er cremen vegansk, indeholder ingen kunstige dufte og er fri for mikroplastik.

Hasis

Den delikate sammensætning af økologiske olier af høj kvalitet fugter og renser din babys hud på den blideste måde. Kombinationen af aloe vera, morgenfrue og mandelolie nærer, blødgør huden og forhindrer tørhed. Hasis cremebad er ikke-skummende, fordi det ikke bruger overfladeaktive stoffer, som kan udtørre huden. Derfor er cremebadet også velegnet til meget følsom babyhud.

Puschi

Puschi anbefaler shampoo & bodywash med en mild, pH- neutral baby wash, som fugter og får huden til at føles behagelig og afslappet.

Med aloe vera af høj kvalitet, som kan forbedre hårvæksten og ren mandelolie, som anbefales til følsom hud og babyer med megen brug af hue. Derudover giver morgenfrue og kamille varig beskyttelse til din babys hud med deres fugtgivende egenskaber. Puschi nyder at blive nusset i badet af mor.

Følg os på Facebook og hold dig opdateret om nyheder og gode tilbud