Tattoo

Plejeprodukter til tatoveringer, både nye tattoo og de gamle tatoveringer

Viser alle 5 resultater

Pleje af tatoveringer

Pleje af dine nye tatoveringer er en helt naturlig del af det at få en tattoo. Det er en stor beslutning at få en tatovering og de fleste tatoveringer har en stor betydning for den enkelte person. Vil du gerne have din nye investering i din tatovering holder længe, er det en god ide at give den en omfattende og god pleje. Farverne i din tatovering kan holde sig flotte længe, hvis du tager kærlig hånd om dem. Det er en god at pleje farverne fra start og de vil stå skarpt i mange år.

Når du har fået en ny tatovering, anbefaler vi dig at pleje den med B5 salve den første uges tid, indtil den er hele flot. B5 beroliger og beskyttet huden, så den hurtigere kommer ovenpå. Det er en god ide og tilføre B5 til din nye tatovering 3-4 gange om dagen.Efter en uges tid vil vi anbefale dig at begynde forlænge farvernes flotte glans. Dette gøres med vores Pimp Up Color, som er en unik creme der tager en sikker hånd om farverne. Vi er sikre på, at du ikke finder et lignende produkt andre steder.

Når du har fået en tatovering, har huden været under stress. Olie med den rette sammensætning kan afstresse og giver huden elasticiteten tilbage.

Især nye tatoveringer gør huden ekstremt sensitiv ved sol. Derfor har vi fundet solcreme til dig, der vil sikre at din hud på og omkring tatoveringen er optimalt beskyttet mod solens stråler. Vi har kort sagt sammensat et komplet sortiment til dig og dine tatoveringer.

Se flere cremer til tatoveringer

Følg os på Facebook og hold dig opdateret om nyheder og gode tilbud