Vegatest

Tænker du over om du får vitaminer og mineraler nok? Måske du tager kosttilskud men ikke ved om disse er korrekt sat sammen eller om du udnytter dem optimalt.

Heidi Riishøj, uddannet sygeplejerske og ernæringsterapeut har igennem 15 år udført vitamin og mineraltest i helsekostbutikker i Jylland. Efter Nature Team åbnede deres lokaler på Vorup boulevard er vitamin og mineraltest dagene flyttede derud.

Heidi og hendes mand der sammen ejer Nature Team, der rummer en lille butik har også kliniklokaler, hvor Heidi har fokus på ernæringsterapi.

En gang om måned, hvor næste gang er fredag den 4/3, har Heidi Riishøj en samlet vitamin og mineral testdag. Heidi bruger en vegatest. Vegatesten er en test, som måler kroppens evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer. Den måler underskud og ubalancer.

Det betyder at du kan få tjekket om du er i underskud af vitaminer og mineraler, om der er for meget syre i kroppen, om der er andre ubalancer.

Målet med tilretning af vitaminer og mineralerne samt få gode råd til urtetilskud, kost m.m. vil  være mere energi, bedre søvn, mindre smerter, bedre fordøjelse, mindre hovedpine m.m. eller blot sikre sig at alt er i balance.

Heidis vegatestdag, der foregår ved Nature Team, på Vorup Boulevard, rummer en hel dag hvor det er sat 30 minutter af til hver person. Prisen er 300,-

Du får et stykke papir med hvordan og hvad du skal tage af tilskud.

 

Tider:
Følg med på facebook @heidiriishoej

RIng eller skriv til Heidi på 26835195
Det koster 300 for 30 minutter

Eller skriv en mail på heidi@natureteam.dk