Wild Nutrition FOOD-GROWN® kosttilskud.

Wild Nutrition er overbeviste om, at den tilgang til tilskud – der lægger større vægt på, hvordan næringsstofferne leveres til cellerne – er en af de bedste. Mens markedet oversvømmes med højdosis billige tabletter, fremstilles FOOD-GROWN®  kosttilskud ved hjælp af en unik proces, hvor vi tilføjer og dyrker vigtige næringsstoffer i ægte, rå mad – hvilket betyder, at din krop absorberer næringsstoffer ligesom de ville med et stykke frugt eller en grøntsag.

OBS: Wild Nutrition har lavet kosttilskud til det danske marked, herunder multi 45 og B-Compleks. Efter travlhed og Corona lock-down, måtte vi selv finde en anden mulighed. Du vil derfor se Earth Nutrition kosttilskud som erstatter visse af Wild Nutritions. 

Fordi de essentielle næringsstoffer vokser i ægte og rå mad, indeholder vores kosttilskud ofte en lavere dosis end et tilsvarende syntetisk produkt. Syntetiske høj-doser af specifikke vitaminer, der rammer din tarm på en gang, vil altid kæmpe om at blive absorberet i deres helhed, mens FOOD-GROWN®  kosttilskud passerer ind i dit system med større lethed. Alt er lavet ud fra den ægte Food-State metode. Ikke bare mix noget sammen, men som i ægte madmasse hvor hvert et godkendt nærringsstof kan vokse.

275.00 DKK
285.00 DKK