wildnutrition

Wild Neutrition

Wild Neutrition er et næringstilskud lanceret i 2013 af Henrietta Norton der er autoritet, forfatter og førende indenfor næringsindustrien.
Henrietta ønsker at udnytte naturens visdom og udvikler selv hvert enkelt Wild Nutrition produkt i hendes familievirksomhed.
Wild Neutrition er udviklet til at tage hensyn til livets forskellige stadier, produceret via FOOD-GROWN metoden. Næringsstofferne er dyrket igennem mad og indeholder dermed aktive næringsstoffer, som kroppen har nemmere ved at genkende og udnytte, da kroppen i forvejen genkender fødevaren, som tilskuddet er dyrket i.

Wild Neutrition bliver produceret af 100% uforarbejdede, pesticfrie ingredienser og gennemgår kvalitetskontroller og tests hele vejen igennem processen. Dette sikrer at Wild Neutrition er et produkt af højeste kvalitet.

Wild Neutrition er garanteret ikkegenmodificert, kosher, halal og indeholder ikke spor af pesticider, herbicider, opløsningsmidler, tilsætningsstoffer samt kunstig farve og smag.

Henrietta føler et stort ansvar for miljøet og bestræber sig på at anvende mindst mulig emballag, plastic og unødig kuldioxidforbrug.