Butik Nature Team

LINK til shoppen

Velkommen til vores Show ROOM / Butik / Lager.

Vi har i de første 4 år af virksomhedens historie haft lager og konto hjemme.

Vi har nu et større lager, plads til vores ansatte og plads til et showroom. Allerede i december 2019 voksede vi ud af den butik vi ville have lavet. Da der er mange faste kunder har vi stadig åben når vi er der. Ring inden. Vi håber du vil tage godt imod vores økologiske, bæredygtige, naturlige og skønne produkter og besøge hos når du får tid. Vi står også klar med vejledning.

Du er ALTID velkommen. Nogle gange rejser vi og derfor er der lukket. Da vil kun de ansatte være tilstede og pakker, bag lukkede døre.  Dog er du ALTID velkommen. Du kan enten ringe i forvejen på 71967122 eller kigge forbi.

I butikken er der få ekstra ting, som ikke er på webshoppen. Så tøv ikke, vi viser dig gerne rundt og du kan både smage, prøve og duft.

Abonnement på dine kosttilskud:
Fra 1.3.2021 tilbyder vi en abonnements ordning, for dem der bor i Randers. Hver den første, bliver dine kosttilskud afleveret. Du vil sparer 20% på alle kosttilskud som gratis bringes direkte til døren. Derudover får du gratis vejledning. Du binder dig kun til 2 måneder.

Som fast kunde, via webshoppen eller i butikken, får du 15% på dine indkøb, på alle de brands du ser på vores shop. Dog ikke nedsatte varer samt varer der har en speciel pris.

Vores adresse er

Nature Team
Thomas Edisions Vej 3
8920 Randers NV
Tlf: 71967122

Nature team

Nature Team Butik, Showroom og Lager. Detail og private. 

Vi yder en super service. Smag, rør, se og duft. Samt giver svar på alle dine spørgsmål. 

Tøv ikke med at kigge forbi. Vi står med åbne arme og ekstra varme.

OBS: Husk at følge med i hvad der ellers sker. Heidi laver vegatests, holder foredrag og giver undervisning.