HANDELSBETINGELSER OG FRAGT

Betaling

If you are shopping from another country, please read the section foreigner

Nature Team ApS modtager betaling med Dankort/E-Dankort, VISA electron, Mastercard og VISA. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms. Nature Team ApS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Fortrolighedspolitik: Nature Team ApS forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Nature Team ApS vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Nature Team ApS vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Levering

Nature Team ApS efterstræber at  ordrer afgivet før kl. 15:00 bliver sendt samme dag. Ordrer afgivet efter kl. 15:00 vil som oftest blive afsendt dagen efter. Der tages dog forbehold for evt. udsolgte varer. Hvis dette er tilfældet gives besked samme dag, hvis vi rejser kan det tage 2 dage..

Levering og fragt

Handler du for over 399 kr. sendes pakken fragtfrit under nedenstående betingelser;

  • Vi sender pakken med GLS til en pakkeboks.
  • Vi sender pakken med GLS til din dør, hvis du har en firma adresse.
  • Du kan vælge levering til dør, mod en betaling på DKK 59. Du må meget gerne opgive hvor pakken kan stilles, såfremt du ikke er hjemme.
  • Handler du for under 399,- koster det 45,- for samme betingelser som ovenstående.

Afhent din pakke på vores lager i Randers – Så sparer du portoen.

Afhentning

Varerne er klar til afhentning samme dag indenfor 2 timer, hvis vi er på vores lager. Det bedste er at skrive hvornår du vil komme og sikre dig vi er hjemme. Hvis vi ikke hører fra dig inden 1 døgn, tager vi kontakt. Hvis vi ikke er hjemme, vil du få besked derom. Adressen er: Vorup Boulevard  3, 8940 Randers SV.

I ferier må der beregnes længere leveringstid. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2-3 dage. Nature Team ApS tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Levering til Færøerne, Grønland og øvrige udland sker med UPS.

Reklamationsret

Nature Team ApS yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Nature Team ApS inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale om evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Nature Team ApS returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: Nature Team ApS Vorup Boulevard  3, 8940 Randers SV. Eller ring på 71967122.

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Nature Team ApS har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

OBS, Nature Team betaler ikke for returnering med mindre vi har sendt noget forkert.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra dagen efter vi har afsendt varen. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Endvidere må emballagen på hudplejeprodukter ikke være brudt. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Hvis du fortryder det fulde køb, og har handlet for over 399,- og dermed opnået gratis fragt, vil fragten fraregnes det beløb der er købt for. Fragten er 45,- Det vil derfor koste dig 45,- at returnere det fulde køb – hvis dette er over 399,-. Vores kosttilskud er ikke omfattet af denne fortrydelsesret og vil blive vurderet fra gang til gang. Dette skyldes vi har strenge krav til opbevaring af vores kosttilskud.
OBS: Der er ingen returlabel. Denne sendes kun i tilfælde af forkert modtaget varer. Ellers betales returneringen af kunden der har købt en varer. Det betyder at sender du en varer retur og har fået gratis fragt, trækkes både 49,- til fragt og 49,- hvis den ikke hentes i GLS pakkeboks, og returneringen dermed pålægges Nature Team.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@natureteam.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Varens stand, når du sender den retur: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvilket også betyder at du ikke kan bryde en emballage på en deodorant eller andet hudpleje og derefter returnere det.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købs beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, hvis det er en varer der kan afprøves, men ikke tage den i egentlig brug. Du kan dog ikke afprøve make-up, en deodorant eller madindpakning m.m., da vil det ikke være muligt at få nogle penge retur. Det vil betragtes som værende taget i brug, da det ikke kan sælges videre til andre.

Priser og Vilkår

PRISER:

Vores priser kan ændres. Vi laver nogle gange tilbud.

Den pris der står den dag der bestilles er gældende for købet.

RABATKODER:

 

Alle rabatkoder gælder ikke til fast lavpris og udsalgsvarer.

VILKÅR:

Vi sender gerne en ny vare, hvis denne er defekt og den defekte sendes retur.
Vi betaler gerne pengene tilbage for en vare der er defekt og sendes retur. I betaler returportoen.
Hvis I køber en vare på tilbud, refunderes tilbudsprisen. Og ikke den fulde pris på varen.
Gratis varer byttes ikke og tages ikke retur.
Varer der er på udsalg, hvor det tydeligt fremgår at der ikke er returret er ikke gældende for ovenstående. Da købes en varer der ikke kan returneres.

Det er IKKE muligt at købe for 0,- En sådan ordre vil annulleres. Gratis varerprøver er kun til dem der køber andre varer af en pris over 100,-

ABONNEMENT: 

  • Du finder vores abonnements ordning under abonnement. Det er tydeligt at se at det kommer i kurv.
  • Alle vores abonnementer kan opsiges løbende. Du binder dig ikke.
  • Det er vigtigt at forstå, at vi giver 20% ved at du får det fast hver måned. Det hjælper både dig og os.
  • Prisenerne variere alt efter hvad du ønsker at købe. Du kan altid sige det op og vælge et andet abonnement.
  • Ingen binding og kan opsiges via fravælg abonnement under din profil.
  • 20% er af varens pris og IKKE en fast pris hver måned

OBS: hvis der er udsalg på en varer, tager vores abonnements ordning automatisk 20%. det gør at hvis det er muligt at købe varen, får du yderlig 20%. dette er dog kun indtil udsalget oprører. så vil prisen være 20% af den normale pris.

Foreigner:
Our prices are subject to change. We sometimes make offers. The price stated on the day ordered is valid for the purchase.

There is a big difference in prices for the individual countries. Therefore, at check-out you can see what your price will be and when you can get free shipping
Cyprus has free shipping over 1000.
Norway has over 1500
All other countries we ship to have free shipping over 899
We do not ship abroad.

If an item is missing, a credit note will be received. or at the next order, the missing items may be included.
All items purchased on sale cannot be returned.
If you want to return your goods, this must be paid by yourself. With refund, the shipment cost will be deducted before given any money back.

 

Nature Team ApS
Vorup Boulevard  3
8940 Randers SV
CVR. NR.: 35836705