Om Nature Team

Nature Team er en familieejet virksomhed, der startede i 2015. 
—  
Telefon tid
Du kan altid ringe til os mellem kl. 8-17:00 og indtil kl. 16.00 om fredagen. Vi kan sidde i møder, have andre opkald og sidde med klienter. Efter 17:00 er vi på mail og sms. Vi svarer altid så hurtigt vi kan. 
Vi vil gerne have det bedste af det bedste indenfor naturlige, bæredygtige og økologiske produkter. Men vi vil også have noget der er funktionelt. Vi finder hele tiden nye og spændende produkter.
Zero Waste
Nature Team skabe en bedre verden. En verden med bedre energi og mulighed for at vælge. Vi ønsker mangfoldighed, forebyggelse og at gøre en forskel for os selv, andre og naturen.
Heidi Riishøj, skriver blogs om alt indenfor sundhed, loven om tiltrækning, positiv energi.  I den film du kan se fortæller hun om kaffe.
 
Heidi vil via nyhedsbreve og opslag på facebook tilbyde kurser, e-bøger m.m.
 
Heidi har startet et nyt koncept, som baner vejen for selvhelbredelse. Heidi Riishøj SFSP.  
 

Nature Team har fokus på naturlighed for alle, hvor der både laves egne produkter og der indkøbes andres produkter. Vi har et stort sortiment der giver dig mulighed for at dække dit behov med en grøn vinkel.

Der er prisklasse til alle og masse af produkter der kan bruges i den daglige gøren.

Nature Team er i øjenhøjde og giver dig den oplevelse vi selv vil have, så du føler dig forkælet og behandlet godt.

Vi vil skabe troværdighed og glæde – vi er der for mennesket. Uanset behov, alder, køn m.m.

Beautiful Aging

Heidi Riishøj, født 1975. Mor til 4 børn. Uddannet sygeplejerske, akupunktør, ernæringsterapeut og har en kandidat i sundhedsvidenskab fra Aarhus universitet.

Med alle uddannelserne, blev viden det, der ændrede Heidis dybe livsanskuelse. Det kan lade sig gøre at helbrede sig selv uden medicin. Det kan lade sig gøre at vælge det liv som er lykkeligt, optimalt og med glæde. Heidi vil bygge bro og se på helheden. Alle klienter skal kunne se helheden og få deres optimale liv. dette via healing, meditaion, ernæringsterapi og samarbejdet med sundhedssystemet. Det vigtigste for Heidi var at stoppe fanatisme og se det hele i et større perspektiv. Forstå alle synspunkter, men være tro mod hjertet og lade hjertets drømme få lov at flyde

Martin Bruun, født 1976. Far til 3 børn. Uddannet sælger.

En mand med et stort hjerte. Kærlighed til sine børn. Åben for andet end livet der ruller i den samme mølle. Efter en ulykke i de unge år, har kroppen fået skavanker. Efter nogle følelsemæssige rutscheture har energien i livet fået en anden betydning.

Han ser en verden med mange muligheder. Livet er så meget mere og der er så meget at ændre. Både kost, kosttilskud, sunde vaner, sunde tanker, lad hjertets drømme får lov at flyde.

Med en baggrund som sælger, var der kun en vej, at sælge og producere og finde egne gode produkter.

Venligst send faktura til bogholderi@natureteam.dk