Nature Team er en familieejet virksomhed, der startede i 2015. 
—  
Telefon tid 
Du kan altid ringe til os mellem kl. 8-17:00 og indtil kl. 16.00 om fredagen. Vi kan sidde i møder, have andre opkald og sidde med klienter. Efter 17:00 er vi på mail og sms. Vi svarer altid så hurtigt vi kan. 
Vi vil gerne have det bedste af det bedste indenfor naturlige, bæredygtige og økologiske produkter. Men vi vil også have noget der er funktionelt. Vi finder hele tiden nye og spændende produkter.
Nature Team skabe en bedre verden. En verden med bedre energi og mulighed for at vælge. Vi ønsker mangfoldighed, forebyggelse og at gøre en forskel for os selv, andre og naturen.

Heidi Riishøj, skriver blogs om alt indenfor sundhed, loven om tiltrækning, positiv energi. 

Heidi vil via nyehdsbreve og opslag på facebook tilbyde kurser, e-bøger m.m. 

Heidi Riishøj, født 1975. Mor til 4 børn. Uddannet sygeplejerske, akupunktør, ernæringsterapeut og har en kandidat i sundhedsvidenskab fra Aarhus universitet.

Med alle uddannelserne, blev viden det, der ændrede Heidis dybe livsanskuelse. Det kan lade sig gøre at helbrede sig selv uden medicin. Det kan lade sig gøre at vælge det liv som er lykkeligt, optimalt og med glæde. Heidi vil bygge bro og se på helheden. Alle klienter skal kunne se helheden og få deres optimale liv. dette via healing, meditaion, ernæringsterapi og samarbejdet med sundhedssystemet. Det vigtigste for Heidi var at stoppe fanatisme og se det hele i et større perspektiv. Forstå alle synspunkter, men være tro mod hjertet og lade hjertets drømme få lov at flyde

Martin Bruun, født 1976. Far til 3 børn. Uddannet sælger.

En mand med et stort hjerte. Kærlighed til sine børn. Åben for andet end livet der ruller i den samme mølle. Efter en ulykke i de unge år, har kroppen fået skavanker. Efter nogle følelsemæssige rutscheture har energien i livet fået en anden betydning.

Han ser en verden med mange muligheder. Livet er så meget mere og der er så meget at ændre. Både kost, kosttilskud, sunde vaner, sunde tanker, lad hjertets drømme får lov at flyde.

Med en baggrund som sælger, var der kun en vej, at sælge og producere og finde egne gode produkter.

Jannie er hos os 2 dage om ugen. Hun arebjder med SEO og tekster. 
Hun er også personlig bruger af vores mange produkter. Derfor er det ok at stille spørgsmål til hende. 🙂 

Kristina er vores bogholder. Hun er hos os 2 gange om ugen og hjælper med alt hvad et regnskab har brug for. Hun er hellere ikke ked af at hjælpe når der skal pakkes ordre. En klippe og en støtte for Nature Team. 

Venligst send faktura og ordre til [email protected]