Foredrag, konsultation &undervisning

Foredrag – Et liv i overskud

Vi har alle fortjent at leve et liv i overskud. Ved at kigge indad, mærke lysten og mærke om det føles rigtigt kan vi begynde at leve et liv i harmoni med os selv.Dine celler kan reagere på små ting, om det er en negative tanke eller mad der er kunstigt, bearbejdet, ødelagt m.m.Vi bliver derfor nød til at se på de små nuancer for at støtte kroppen mod aldring og sygdom. Overbelastet kroppen kan sindet skabe balance og omvendt. Vi er yin/yang og må træffe valg der kan påvirke os negativt. Alt positivt og indre styrke skaber balance.

Få spændende info om de små nuancer samt de overordnet fif til kroppens selvhelbredelse.Når først en ubalance indtræffer er vi mere villig til at handle og gøre en forskel.Tag gerne action før. De små symptomer kan forsvinde. Væk med hovedpine, træthed, hævede ben, triste tanker, smerter og få dig et liv i overskud.Jeh giver gode fif til et nyt liv, en ny rejse til sundhed og overskud.KhHeidi
Foredrag

Få mere energi 

Spændende aften omhandlende manglende energi. Vi ser på binyretræthed og andre årsager til træthed.. Symptomer som lavt energiniveau, mental træthed, følelsesmæssige ændringer m.m. Dette er mere oppe end nogensinde. Med sygdom kommer ofte udmattelse. De såkaldte senfølger. Disse er værre når kroppen har kæmpet længe i forvejen. Der skal et lille skub til og det er ikke til at komme ovenpå. Candida overvækst, vacciner, amalgam, virus, forurening, 5G m.m. kan alt sammen sætte kroppen på overarbejde. Hvordan retter vi op?

2,5-3 timer med undervisning, fordybelse og en mit powerpoint sendt.

Lørdag den 5 kl. 12-15

pris 495

Underskud af vitaminer og mineraler?Undgå snue og træthed over vinteren. Eller få mere energi, få styr på din fordøjelse.Få styr på din krop og lad den ikke forfalde 🙂Underskud af vitaminer og mineraler eller enzymer m.m. kan forværrer din tilstand eller kan være årsag til din tilstand, såsom manglende vægttab, oppustet mave m.m.Vegatesten giver et mini billede af din vitamin- og mineral og syre/base balance. Vi ser på hvordan fordøjelsen er og hvordan dine organer arbejder 30 minutters kort vejledning, koster 500,- Der sendes et spørgeskema. Du får en mail med din plan. ring til Heidi på 26835195

vegatest

Undervisning i selvhelbredelse

Uanset hvilken sygdom du har eller hvad du fejler, vil forståelsen for krop, sind og ånd hjælpe dig mod selvhelbredelse.

Holisme er det der helbrede mennesket.
På dette kursus skal du igennem
Meditation, lave din egen kostplan, lytte på lyd og dufte.
Du skal også smage og føle.

Vi går igennem

1. Viden om selve sygdom/ubalance / udfordringen / indsigt både fra en konventionel vinkel, en alternativ vinkel og en spirituel/psykisk vinkel.
2. Kostens betydning samt forskning
3. Urternes betydning, herunder te, krydderurter og urte-tilskud
4. Udarbejdelse af kostplan, viden om 4R programmet – den skabelon der gør dig rask, symptomfri eller skaber det liv du ønsker.
5. Homøopati og generelle kosttilskud. 
7. Motionsformer og kostformer (herunder faste, antiinflammatorisk kost, gluten og mælkefri kost m.m.)
8. Meditation, loven om tiltrækning, healing.
9. ånder og reinkarnation – samt EMF og alt der kan påvirke mennesket til sygdom
  • pris 2400
  • Dato = 19 og 20 feb fra kl. 10-15 samt torsdag den 24 kl. 20-22

Se mere på Heidi Riishøj

Ernæringsterapi

At spise sig rask via kost, er en naturlig indgangsvinkler til vedligeholdelse og genoprettelse af velvære og sundhed, fordi kosten bidrager med nødvendige byggesten til det daglige liv, livskraft og energi.Ved en systematisk gennemgang af symptomer, sættes en kost og tilskudsplan sammen der bidrager til din egen selvhelbredelse.

Ernæringsterapi med elle ruden vegatest:

30 minutters kort vejledning, koster 350,- Der sendes et spørgeskema. Du får en mail med din plan.

1 times vejledning,  med en færdig plan. Det vil tage 30 minutter at sætte alt sammen, hvilket jeg gør og der er mulighed for 2 mails = 1150,- (her snakker vi både kost og tilskud. Vi kommer omkring årsagen og har også fokus på det psykiske)

Den bedste behandling er 2 timers intens vejledning, 3-4 mails, evt. opringning og en færdig kørerplan. Efter de 2 timer, bruger jeg tid efterfølgende for at sætte kørerplanen sammen. Denne behandling koster 2300 (Vi kommer omkring, kost, tilskud, det psykiske)

Efter ca. 1-3 måneder er det muligt der er behov for en opfølgning. Som koster igen.

Ring og bestil en tid på 26835195 eller på heidi@natureteam.dk

Heidi Riishøj