Sommerklar

Jack N´Jill

Jack N ‘Jill tandpasta er 100% sikker for små børn, især fordi de har en tendens til at sluge det, snarere end at spytte det ud! Alt Jack N ‘Jill branding er designet til at være tiltalende for børn og er sød nok til, at forældre ikke har noget imod at have produkterne fremme på badeværelset. Ved siden af ​​tandpastaen har vi designet og fremstillet de første børne Bio-tandbørster med håndtag, der er fremstillet af non-GMO majsstivelse, og er derfor biologisk nedbrydelige og genanvendelige. Fik vi nævnt de er søde?

Vi har et unikt udvalg af “første tand” muligheder fra vores yderst effektive, naturlige, sikre og australske fremstillede Teething Gel og vores sortiment af silikone tandbørster.

Vi har også vores ven Buzzy! Vores elektrisk musikalske tandbørste (aka Buzzy Brush) er revolutionerende til at opmuntre treårige til børste lykkeligt mens de danser til melodien!

Vores Bathtime-sortiment er formuleret med naturlige ingredienser af højeste kvalitet, designet til at være effektive, og nogle varianter har en unik aromaterapi profil. Ved hjælp af ingredienser som Native White Cypress og Native Orange Pearl, er Jack N ‘Jill Bathtime-sortimentet helt unikt.

På Jack N ‘Jill mener vi, at virksomheder har en miljøforpligtelse. Derfor er alle produkter formuleret i sortiment med naturlige, allergivenlige, økologiske ingredienser og hvor det er muligt, designet vores emballage til at være minimal, genanvendelig og BPA fri.