FORSIDE / SUNDHED / KONSULTATION

Konsultation

Heidi Riishøj konsultation

Få styr på din sygdom med Heidi Riishøj. Jeg er uddannet sygeplejerske, ernæringsterapeut, akupunktør og har en sundhedsfaglig kandidatuddannelse.
Derudover bruger jeg en vegatester under mine fysiske konsultationer. Jeg hjælper og støtter dig med meditation. Jeg laver affirmationer, healer og tager imod energier og beskeder når dette åbner sig.

Jeg arbejder med vejledning, terapi og støtte til din indre guide, ud fra et helhedsperspektiv på alle de muligheder din krop har for at regenerere.
Grib din egen krops utømmelige muligheder og find tilbage til dig selv.

Ernæringsterapi for et liv i overskud

Alle fortjent at leve et liv i overskud. Ved at kigge indad, mærke lysten og mærke om det føles rigtigt kan du begynde at leve et liv i harmoni med dig selv. Dine celler kan reagere på små ting, om det er en negative tanke eller mad der er kunstigt, bearbejdet, ødelagt m.m. Alle bliver derfor nød til at se på de små nuancer for at støtte kroppen mod aldring og sygdom. Går du med en overbelastet krop kan sindet skabe balance og ubalance. Du er yin/yang og heletiden må du træffe valg der kan påvirke dig negativt eller positivt. Alt det positive, styrke og skaber indre balance.

Få spændende info om de små nuancer og de overordnet fif til kroppens selvhelbredelse. Når først en ubalance indtræffer er du måske mere villig til at handle og gøre en forskel. Tag gerne action før din krop er i ubalance. De små symptomer kan forsvinde hvis du bliver opmærksom på de små symptomer og handler på dem. Væk med hovedpine, træthed, hævede ben, triste tanker, smerter og få dig et liv i overskud. Jeg giver gode fif til et nyt liv, en ny rejse til sundhed og overskud.
Foredrag

SFSP Transformering – Workshop

  • Vejen ud af sygdom, afhængighed og overvægt

2*2 dage fra 8-16, hvor vi går igennem de 4 sundhedsområder –
Social sundhed – analyse og plan for den sociale sundhed.
Spirituel sundhed – undervisning og redskaber til at give slip og lade intuitionen og energier bestemme. (loven om tiltrækning, skæbnen m.m.)
Fysisk sundhed – der laves en kostplan individuelt. Undervisning i kosttilskud. Motions plan.
Psykisk sundhed – vi åbner op for det sårbare og der vil være konkrete råd og inden vi slutter har du lavet din egne affirmationer.

Der er 2 uger mellem de 2 dage. Det er i hverdagene.

Underskud af vitaminer og mineraler?

Undgå snue og træthed over vinteren. Eller få mere energi og få styr på din fordøjelse. Få styr på din krop og lad den ikke forfalde 🙂 Underskud af vitaminer og mineraler eller enzymer m.m. kan forværrer din tilstand eller kan være årsag til din tilstand, såsom manglende vægttab, oppustet mave m.m. Vegatesten giver et mini billede af din vitamin- og mineral og syre/base balance. 

Ring i dag og bestil tid hos Heidi på ⇒ 26835195

vegatest
foredrag-skelet

SFSP transformering – terapiuddannelse – Vejen ud af sygdom, afhængighed og overvægt.

De 10 steps til holistisk sundhed og selvhelbredelse:

  • Styrket intuition / Individuel ernæringsvejledning
  • Individuel motionsform / Meditation
  • Vedvarende vaneændring / Samhørighed og tillid
  • Optimal søvnmønster / Topscore i livskvalitet og livsglæde
  • Dyb psykisk selvforståelse / Forståelse for de fysiske udfordringer

Dette fordre at du arbejder med din SFSP sundhed der er

  • Social sundhed —Fysisk sundhed —Spirituel sundhed –Psykisk sundhed

Hvis du vælger den traditionelle fortolkning af sundhed, opnås brudstykker af virkeligheden og dele af sandheden.

Optimal sundhed handler om at komme hele vejen rundt om krop, sind og ånd, uden fordomme.

Jeg lægger vægt på at du skal opdage, undersøge, forstå, støttes, hjælpes, bryde mønstre, omfavnes, have omsorg, undervises, afprøve for at du kan finde de veje der er bedst for dig.

I denne proces vil du blive rask eller leve med sygdom i optimal balance.

Livet er en vedvarende proces og kroppen skal vedligeholdes efter alder, DNA, arv og miljø. Det betyder også, at som motion skal dyrkes hele livet skal du finde dine udfordringer, dine skavanker og dine sygdomsprocesser og pleje og passe og styrke disse svagheder hele livet. Dermed undgår du sygdom og død.

Du skal starter med at bygge op og skabe helbredelses processer. Dette er den eneste rette vej til et vedvarende glad sind, en sund krop, en god relation og en forståelse for det som ikke kan ses.

Sundhed i holistisk forstand er din ungdomskur og helbredelseskur

Ernæringsterapi

At spise sig rask via kost, er en naturlig indgangsvinkler til vedligeholdelse og genoprettelse af velvære og sundhed, fordi kosten bidrager med nødvendige byggesten til det daglige liv, livskraft og energi. Ved en systematisk gennemgang af symptomer, sættes en kost og tilskudsplan sammen der bidrager til din egen selvhelbredelse.

Ernæringsterapi med eller uden vegatest:

 Ring og bestil en tid på 26835195 eller på heidi@natureteam.dk

Heidi Riishøj