Earth Nutrition

Earth Nutrition’s kosttilskud er udviklet via et samarbejde med en Funktionel Food ekspert og Heidi Riishøj.

Heidi Riishøj er forfatter til flere artikler og pjecer, såsom kostens betydning – med gluten og mælkefri opskrifter. Hun har via flere uddannelser og rejser dygtiggjort sig i kostens betydning for selvhelbredelse og derigennem dedikeret sig til helhed. Helhed er at se rundt omkring hele kroppen, herunder hvilke naturlige kostemner og tilskud der bidrager til bedste udnyttelse i kroppen.

Hvad er forskellen på kosttilskud

Selve metoden bag funktionel food er at koncentrerer naturlige vitaminer og mineraler i en cellestuktur fra mad. Dette er det primær fokus i alle Earth Nutritions og Wild Nutritions tilskud.

Der bruges naturlige ingredienser, der dyrkes i en madmasse. Det kan være i lactobacillus, gær m.m. Dette betyder at der sker en integration af vitaminerne og mineralerne i koncentreret form i celler fra madmasser.

Der bruges ingen kemikalier, ingen opløsningsmidler m.m. Processen sker i lav varme, der respekterer madens celler og dermed bevarer vitaminerne og mineralerne i en optimal vugge.

Mad er at foretrække. Dog kan jorden ofte være udpint, eller der bruges diverse til at holde ukrudt m.m. væk. Ofte er det ikke naturligt. Ofte er maden længe undervejs eller kan stå længe.

Alt sammen er med til at gøre maden udhungret for vitaminer og mineraler.

Ved at dyrke næringsstoffer i en madpasta af den allerbedste kvalitet – såsom citrus, gul ært eller gulerod m.fl. kan vi skabe en madmasse med koncentreret vitaminer og mineraler, som kroppen genkender og med glæde accepterer.

Sammenlignet med mange produkter på markedet indeholder hverken Wild Nutrition eller Earth Nutrition ingen unødvendige konserveringsmidler, farvestoffer, fyldstoffer eller bindemidler. De er også fri for syntetiske eller isolerede og uorganiske ingredienser, der ofte findes i traditionelle, komprimerede pulvertabletter, som kan passerer gennem kroppen og ikke bruges optimalt. Vi ved at flere mineralformer eller vitaminer aldrig kan optages 100%

At få funktionel food kosttilskud er helhed for cellerne, kroppen og fordøjelsen. Det er som maden giver der giver os en række komplekse, intelligente og brugbare næringsstoffer der påvirker krop, sind og ånd.

Wild Nutrition

Wild Nutrition er lavet i England og udviklet af Henrietta der er ekspert i kvindeproblemer. Dog kan lige netop disse kvinde tilskud ikke importeres til DK pga. vores lovgivning

Dog er der mange andre helt fantastiske produkter der er lavet til resten af familien.

Mvh

Heidi