Bocoton-Bio Cosmetics

Bocoton Bio Cosmetics, produkter til skønhedspleje og hygiejne til hele familien.

Viser alle 10 resultater

Bocoton Bio Cosmetics

Bocoton Bio har lækre økologiske bomuldsprodukter til skønhedpleje og hygiejne. Firmaet er fransk med international anerkendelse og har anerkendt ekspertise inden for forarbejdning af bomuld. Med base i Moosch i Alsace designer virksomheden værdiprodukter til hele familien til skønhedspleje og hygiejne.

Bocoton Bio produkter, et stort og lækker udvalg som kan bruges af både baby, børn og voksne. Du kan få et bredt udvalg, lækre vibes til kvinder. Masser af forskellige pads til ansigtet eller til make-up. Produkter til baby.

Miljøvenlig produktion

Garanteret organisk og fair produktcertificering. Opfylder kriterierne i det BIO EQUITABLE-reference system, der kontrolleres af ECOCERT, et uafhængigt organ godkendt af de offentlige myndigheder, en årlig kontrol på produktions- og forarbejdningsstederne. Her får du garanti for mennesker og miljø.

Bocoton produkterne produceres af bomuld, der håndhøstes, dyrkes ved hjælp af håndværksmetoder uden ukrudt eller kemisk gødning. Garanteret GMO-fri, det respekterer både naturressourcer og menneskers sundhed.
I procesen bruger produkter, der er valideret af ECOCERT, bomuld bleget med brint peroxid og ikke klor.

Følg os på Facebook og hold dig opdateret om nyheder og gode tilbud