Cannaderm økologisk naturkosmetik

Cannaderm producerer certificerede naturprodukter til hudpleje. Serie består af økologiske produkter til hele kroppen – alle med hampfrøolie, også kaldet Cannabis Sativa, som hovedingrediens.

Viser alle 17 resultater

Cannaderm økologisk naturkosmetik

Cannaderm har været på det Europæiske marked siden 2002. Cannaderm startede i Tjekkiet og er nu kommet til Danmark. Cannaderm producerer certificerede naturprodukter til hudpleje og har lanceret en omfattende serie af økologiske produkter til hele kroppen – alle med hampfrøolie, også kaldet Cannabis Sativa, som hovedingrediens. Alle de lækre produkter er helt uden tilsætning af SLS, syntetiske parfumer, farvestoffer og konserveringsmidler.

Produktserie til personer med hudproblemer.

Produktsortiment henvender sig til personer i alle aldre og forskellige hudtyper. Bruges ofte af personer med hudproblemer og meget ru, tør og følsom hud. De lækre massagecremer bruges af alle med små skavanker og som selv vil have muligheden for at afhjælpe problemet. Daglig pleje af led og ømme muskler. Pleje af hovedbunden ved kløene og irriteret hovedbund, tør og irriteret. Der er også produkter til uren hud, spot og renseskum, utrolig effektivt.

Allergivenlig kosmetik

Cannaderm producerer moderne kosmetik fra dokumenterede naturressourcer, vegetabilske olier og ekstrakter. Hampolie er ideel til kosmetiske formål, den indeholder ud over umættede fedtsyrer, også chlorophyll, phytosteroler og mineraler, den absorberes godt i huden og har evnen til at harmonisere hudcellernes tilstand, til at balancere hudens hydrering, lipid og pH-balance. Det gendanner den naturlige beskyttende mikrofilm og øger hudens modstand mod de negative effekter af det omgivende miljø. Derudover er det allergivenligt og kan kombineres perfekt med andre planteekstrakter og olier.

Cannabisolie fås fra hampfrø. Det har en æresplads blandt de vegetabilske olier på grund af dens sammensætning. Ren hampolie indeholder ideelt sjældne umættede fedtsyrer (omega 3 og 6), som er essentielle for, at den menneskelige krop fungerer korrekt, som den menneskelige krop ikke kan producere. Tilstedeværelsen af disse umættede fedtsyrer gør cannabisolie forudbestemt til yderligere anvendelse i moderne ernæring, dermatologi og farmakologi.

Cannaderm har modtaget adskillige kvalitetsmærker og certificeringer, som dokumenterer økologiske produktion og anvendelse af naturlige produkter. F.eks. Danish Health And Science Awards 2018.

Super lækre produkter som Nature Team er utrolig glad af at have i sortimentet Produkterne kan købes her på hjemmeside.

Følg os på Facebook og hold dig opdateret om nyheder og gode tilbud