EnergyDots

EnergiDots er små programmerede chips der beskytter imod de påvirkninger den trådløse teknologi giver i hverdagen. EnergyDots får bugt med hovedpine, træthed, smerter, dårlig søvn m.m, så prøv det hvis du går med hovedpine eller mangler energi.

Viser alle 11 resultater

EnergyDots er en hjælp i den trådløse verden

Symptomer kan være mange på den påvirkning vi får fra de stråler der kommer fra de elektromagnetiske felter. Det kan være hovedpine, træthed, smerter, dårlig søvn, rødme, blussen, m.m. Produkterne kan også hjælper hvis børn er trætte og irritable

Nogle gange gør vi noget, vi måske ikke er overbevist om, men som viser sig at være langt bedre end vi havde håbet.
Heidi Riishøj (medejer af Nature Team) fortæller om sin og familiens erfaring med EnergtDots

“Sådan var min oplevelse med energyDOTs. Det har vundet mit hjerte. Selvom jeg er skeptiker og specielt da jeg så energyDOTs, så er jeg for helhed. Selvom jeg synes det lød mærkeligt. Selvom jeg viste andre ville grine af mig så er der ingen vej tilbage. Jeg har sagt A og står ved dette.

Nogle gange må vi bare gribe chancen når den er der. Og det var vores held. Hele familiens held. Det var et vendepunkt for min datter og en ny indsigt for mig og til dels et vendepunkt for mig. Jeg gik med smerter i min fingre. Alle mine smerter forsvandt. En af de gode fortællinger. Vi opdager jo ikke når vi får det godt. Smerten forsvandt og jeg tænkte ikke over det. Men den dag hvor jeg glemte at få mit armbånd på og jeg efter nogle dage begyndte at få smerterne tilbage, opdagede jeg at jeg jo ikke havde haft smerter. Så måtte jeg på med armbåndet igen og smerterne forsvandt.
Hovedpine og træthed var hverdagen for vores datter. Indtil denne simpel chip indeholdende frekvenser gav hende et bedre liv.

EnergyDOTs var Miriams redning. Ingen hovedpine, ingen ubehag og mere energi.
Selvfølgelig er det ikke endegyldig sandhed. Men det er det bedste jeg nogensinde har set, i forhold til hjælp mod symptomer, der kommer af elektromagnetisk påvirkning.
Folk bliver påvirket i forskellig grad når det handler om elektromagnetiske felter. Min datter er sensitiv. Måske så i udsendelsen om en skolelærer og 4 andre der alle tydeligt blev påvirker af de elektromagnetiske felter. Det er som at se min datter. Træthed, hovedpine og ubehag.

Efter 12 år med klienter og 19 år som sygeplejerske og et holistisk syn på mennesket, er jeg overbevidst om at elektromagnetiske felter kan påvirke os mennesker.
Selvfølgelig er det ikke alle der bliver påvirket, da vi er forskellige og får forskellige sygdomme og forskellige udfordringer.”

Heidi slutter af med “Jeg kunne aldrig drømme om at undvære energyDOTs. Selv min store søn på 25 år har et armbånd på”

BioDot/ bodyDot eller smartDot

Der kan vælges mellem forskellige produkter men det vigtigste er

  1. bioDOT / bodyDOT – den er til dig. Du skal bære den tæt på din krop
  2. smartDOT – den er til at sætte på alt trådløst udstyr.

De holder max 2 år, da frekvenserne i de små chip svækkes.

Men 349,- for at harmonisere dit trådløse udstyr og styrkelse af din krop er billigt.
Med koden forår, får du 15%. – dette er Nature Team nyhedsbrevs kode. Den er som et medlemskab. Vi sender nyheder ud max 1 gang hver 1-2 uger. Vi ønsker at komme med gode og relevante nyheder.

Prøv energyDOTs. Det er trods alt kun få penge af de mange vi bruger og dette har sågar en dybere mening.

Følg os på Facebook og hold dig opdateret om nyheder og gode tilbud