Heath & Heather økologisk urtete

Heath & Heather har et stort udvalg af økologisk urtete der er 100 % naturlig, de bedste på markedet

Viser alle 7 resultater

Heath & Heather teen der er økologisk og mild i smagen

Heath & Heather er te i topkvalitet og har produceret te i næsten 100 år, og det må siges at de producerer de bedste økologiske teer på markedet, hvis vi skal være dommer. Vi er totalt fans. Findes der noget bedre end en lækker varm kop te? Der er morgen te, formiddags te, middags te og vi kunne blive ved. Der er  nogle helt fantastiske teer som passer til enhver lejlighed. Hvem nyder ikke en lækker varm kop te og en god bog på sofaen? Det er da bare total afslapning. Mange drikker kold te når det er varmt og bruger teen som et alternativ til vand. Andre laver deres egen icetea, og vælger lige den smag som passer til dem.

Bæredygtig te

Teen fra Heath & Heather er dyrket bæredygtigt og forarbejdet med respekt for miljø og for de mennesker som arbejder i plantagen og det er uanset om det er i Indien, Kina eller hvor den økologiske te produceres.
Heath & Heather har Fairtrade, og rainforest alliance certificeret.

Heath & Heather teen er ikke tilsat smags forstærker eller kunstige farvestoffer – det er den rene vare du får her, og det kan smages. Her en med garanti en te for alle, og det gælder både børn og voksne, som alle elsker te fra Heath & Heather.

Grøn te og hvid te

Grøn te som er det resultatet man får, når man blot tørrer de friskplukkede teblade, som tilsættes lækre urter.
Hvid te som består af de helt friske skud fra tebusken, som plukkes tidligt på foråret, før tebusken begynder at blomstre. Den hvide te er mild i smagen. Hvid te er den mindst forarbejdede te, hvilket bevarer flere af de aktive stoffer, samt bevirker at hvid te indeholder mindst koffein.

Rooibos te ”rød te”

Rooibos te ”rød te” er sødere i smagen og smager også dejligt kold. Rød te er helt fri for koffein i forhold til alm. te. Ikke alle kender den røde te, men absolut en lækker te, som man nemt bliver lidt afhængig af.
Urtete bruges om alle de udtræk, der laves af andre planter og blomster end tebusken. Det kan være mælkebøtte, havthorn, kamille og kokos. Urter med et formål, der alle har forskellige træk og smage, så her er det bare en prøve sig frem.

Te med koffein eller koffeinfri

Nogle slags te er med koffein andre uden, de fleste er velegnet til Veganer og Kosher og er glutenfri. Her har vi noget for alle. Så gå på opdagelse i det store  teunivers, som vi elsker. Nature Team har på nuværende tidspunkt 31 forskellige slags te på lager, så her er noget for enhver smag. Ofte finder du nogle favoritter til at starte med, men så skiftes der alligevel ud hen af vejen. Det kan også være du vil have en favorit til forskellige lejligheder. Nogle veninder og gæster har også deres ynglings Heath & Heather te, så det er med at have lidt i skuffen og kunne byde sine gæster.

Frisk og lækker te, med naturlige smage, vi har noget for alle. 20 breve pr. æske. Æskerne er fine og dekorative og pynter i køkkenet eller på ethvert bord.

Følg os på Facebook og hold dig opdateret om nyheder og gode tilbud