Organic Blends by Heidi

Her på siden finder du den nye økologiske te-serie fra Heidi Riishøj

Viser alle 5 resultater

Organic Blends by Heidi fokuserer på sundhed

Heidi Riishøjs nye serie af te – se mere om Heidi Riishøj her.

“Under mine studier fandt jeg ud af, at verdens sundhedsfokus var medicin. At medicin havde udviklet sig til at blive en forretning med fokus på egen magt og overflod af penge og ikke menneskets sundhed”.

Sundhed for Heidi handler om forebyggelse. Det handler om undervisning, information og indsigt. Sundhed handler om nysgerrighed og empati samt om kosten, du spiser, individuelle vejledninger og omfavnelse af kroppen som helhed – såkaldt “holisme”.

Grundet egen sygdom, hvor systemet ikke kunne hjælpe, støtte eller bidrage med noget positivt, måtte hun tage kampen op selv. En kamp, der blev nedgjort, set skævt til og som blev negligeret. En kamp mod medicinen og med kost, tilskud og urter som helbredende faktor, fandt hun vejen ud af symptomer uden bivirkninger.

Hun siger “Den store interesse for naturens medicin har gjort, at jeg har startet mine egne sundhedsbrands med urter, vitaminer, mineraler som støttende tiltag for at skabe balance og bidrage til en krop i balance”.

Koffeinfri te, som er økologisk og vegansk

I te-serien fra Organic Blends by Heidi finder du blandt andet koffeinfri te og vegansk te. Når det kommer til koffein, kan det være forskelligt hvor meget eller hvor lidt folk ønsker at indtage. Vælger du en te fra Organic Blends by Heidi kan du være sikker på, at du får god, økologisk te uden koffein. For eksempel er Sleep Tight-teen udviklet til at støtte en god nats søvn og er samtidig udviklet til at komme i en mindre mængde vand og dermed blive koncentreret. Dette bidrager til et nat uden for mange natlige toiletbesøg.

HUSK:

1 tebrev/pyramide kan række til 800 ml vand.

Dette svarer til 3 kopper te – f.eks. til indtagelse i løbet af dagen. Du behøver altså ikke bruge 3 tebreve til 3 kopper samme dag.

Følg os på Facebook og hold dig opdateret om nyheder og gode tilbud