Viser alle 17 resultater

275.00 DKK
285.00 DKK

Om Wild Nutrition?

Lige fra starten ønskede Henrietta, uddannet fra functional medicin instituttet, at gøre tingene anderledes.

At skabe produkter med formål, bakket op af videnskaben og ved hjælp af naturlige ingredienser af enestående kvalitet. Hendes vejledende principper er at støtte en holistisk tilgang til sundhed, at skabe håndgribelige ændringer – og udfordre wellness-branchen, som vi kender den. Det er en kompromisløs vision.

Wild Nutrition er forankret i ekspertise. Vores grundlægger, Henrietta Norton BSc Dip NT, er en bedst sælgende forfatter og højt respekteret ernæringsekspert. Med hendes unikke arbejde satte hun tilskud sammen, så det passer til de faser i livet, vi alle går igennem.  Hun indså, at der ikke var noget på markedet, som hun helhjertet kunne anbefale, og derfor satte hun og hendes mand Charlie sig for at skabe deres egne Food-Grown® kosttilskud – en beslutning, der ville påvirke wellness-industrien til det bedre.

Nu, mere end nogensinde, er vi forpligtede til at støtte vores planet: fra miljøbevidst emballage til forretningsinitiativer, der skaber respekt for vores naturlige verden. Når alt kommer til alt er naturen i vores DNA: det er vores inspiration, frøet, der gnister, og grundlaget for vores formler, der har hjulpet mennesker i alle aldre til at leve livet i balance. Vi håber, de også hjælper dig.