AlphaNova Baby

AlphaNova er det franske kvalitets hudplejeprodukt til babyer og alle med sart hud

Viser alle 9 resultater

AlphaNova et fransk kvalitetsmærke til baby og børn

Alt er af naturlig oprindelse og er certificeret økologisk af ECOCERT. Alle sæber, shampoo, cremer uden sæbe eller natriumlaurethsulfat. Alle vores babyplejeprodukter er fremstillet med naturens egne ingredienser, der er garanteret uden GMO, uden parabener, uden phenoxyethanol, uden triclosan, uden formaldehyd, uden farvestoffer, uden animalsk afledte komponenter, uden æterisk olie og uden allergener, uden ftalater, uden nitreret moskus og polycyklikker.

Personligt er jeg super vild med AlphaNova kids. Firmaet gør det virkelig godt. Det er stort brand i Frankrig og derfor er priserne helt fantastiske. En forebyggende luseshampoo til under 100 kr og en spray der kan bruges til hår, blomster m.m. til kun 59,- samt lusebehandling til kun 109,-

Æteriske olier

Tænk at de laver noget så genialt med diverse super æteriske olier. Æteriske olier er i alt mad. Du spiser og drikker sådanne olier dagligt, jo flere forskellige ting du spiser jo bedre. Der er ingen undskyldning for at undgå krydderurter og slet ikke, når sommeren kommer. Selv i AlphaNovas ingefær og gurkemeje knold er der masse af æteriske olie. Du har brug for disse olier, i maden for at forebygge sygdomme og for at optage andre potens-ingredienser. Olie er generelt med til at du optager visse fytonærringstoffer, co-enzymer og andet 1000 gange bedre.

Ja det var et sidespring. Kosten betyder meget. Kost kan helbrede og dette er en del af det arbejde der udføres i NatureTeam dagligt.

Huden er også en stor kanal til optagelse af gode og sunde ingredienser. Duft sanserne er også en kanel, der stimuleres til diverse sindstilstande.

Prinsesseserien.
Når du dufter til prinsesse serien, Alphanava kids har lavet, så er du ikke i tvivl. Det er til de små prinsesser. Dette anbefales ikke anbefales til børn under 1 år. Deres hud er sart og skal IKKE have noget der kan irritere. De kan dog have brug for lavendel for at finde ro. Derfor bruges denne også ofte til små børn. Den kan du finde under Jack N’Jill.
I prinsesse serien er der 3 udgaver. Der er en body wash, en boble bad og en shampoo. Så har de til en super hyggelige og duftende badetur. Det er jo dejligt at være i bad og de leger. Dog er der ikke meget skum. Vi undgår SLS m.m.

Lusebehandling.

Her i huset bruger vi den forebyggende luseshampoo ca. 1 gang om ugen. De små kommer i bad hver anden dag.
Det første år, vi havde AlphaNova kids, var mine børns hår en lusefanger (det var et problem vi havde tidligere og derfor skulle vi finde en løsning) og jeg brugte flittigt AlphaNova. Efter ca. 6 måneder begyndte det at give pote. Vi har 7, 9, 13 ikke haft lus meget længe. Ingen over vinteren. Ja selv om sommeren kunne Amalie erhverve sig lus. Der var intet sidste sommer.

Nu kan du heldigvis få et helt kit der kan behandle lus. Du kan få den forebyggende behandling med shampoo og spray eller du kan få en behandling der er medicinsk udstyr, indeholdende kokos. Det vildt fede er, at det hele er certificeret økologisk. Det betyder at alle ingredienser skal deklareres og derfor vil der stå parfume. Det er naturlig parfume, der ikke skader kroppen. Hvis børnene er sensitive vil de selvfølgelig kunne reagere. Men det er jo en rejse hvert forældre par må tage.

Vi har valgt at importere og give dig mulighed for at vælge det bedste af det bedste.
Følg os på Facebook og hold dig opdateret om nyheder og gode tilbud