Bee Happy wrap

Bee Happy økologisk wrap er genanvendeligt, vaskbart og et bæredygtigt produkt lavet af økologisk bomuld, harpiks, jojoba olie, kokosolie samt økologisk bivoks.. Du kan bruge det som erstatning for madpapir, alufolie og plastic

Viser alle 9 resultater

Bee Happy Wrap

Bee Happy Wrap står for lækre økologiske wraps, der er et genanvendeligt, vaskbart og bæredygtigt produkt.
Det er et super alternativ til noget af alt det vi ellers bruger i vores husholdning – madpakkepapir, alufolie og plastic, som mange bruger som engangs indpakning. Det kan være skadeligt for vores miljø. Vores bivoks wrap er derfor en super god løsning.

Her kan vi alle være bidragende til noget godt for vores miljø. Sølvpapir/alufolie er produceret af aluminium og produktionen af det er meget energikrævende. Der benyttes store mængder kemiske stoffer og energi. Derudover er alufolie skidt for miljøet når det ryger til forbrænding via vores affald.

Hvor og hvordan kan du bruge Bee Happy wraps ?

Her er det kun fantasien der sætter grænser for anvendelse. Ofte bruges den til indpakning af madpakker til skole og børnene synes det er hyggeligt med lidt farvestrålende og lækker indpakning. Det er lidt mere indbydende at pakke madpakken ud og ind end i det traditionelle alufolie. Eller måske du skal være trendsættende på dit arbejde?

Mange bruger wraps som låg på bøtter og skåle, det kan være når maden er tilberedt og skal opbevares på køl, eller når det stilles på bordet og lige skal vente på alle er klar. Er en super løsning om sommeren udenfor, så undgås der små dyr og fluer i maden.
En anden mulighed er at bruge den til madrester, når der lige er lidt tilbage som sagtens kan gemmes, det kan være ost, pålæg og grøntsager.

Fås i flere størrelser og assorteret mønstre, fra small til XL, så det bør kunne dække de fleste behov. Der skal ikke bruges elastik eller andet. Varmen fra dine hænder gør arbejdet for dig. Du pakker bare ind og wrappen former sig til enten skålen eller om din fødevare. Det er super nemt og hurtigt, og så ser det indbydende ud.

Hvad er Bee Happy wraps lavet af?

Disse wraps er produceret af GOTS økologisk bomuld, harpiks, jojoba olie, kokosolie samt økologisk bivoks. Bee Happy er certificeret australsk fremstillet og produceret af gennemsigtige etiske materialer.

Bee Happy wrap er allerede en succes, kunderne er super glade for et bæredygtigt alternativ til alufolie. Nogle gange handler det bare om at ændre nogle små vaner i ens hverdag, og så pludselig så gør man faktisk en forskel. Når der er mange som gør det, så kan det pludselig mærkes.

Spred budskabet om bæredygtigt indpakning til madpakken og madrester

Så endelig, hvis du har købt og bruger Bee Happy wrap , så fortæl gerne vidt og bredt om det til familie og venner, det er jo ikke sikkert de er lige så informeret som dig, og sammen kan vi gøre en forskel.

Når først du har fået det ind i din husholdning så falder det helt naturligt at bruge: Det er pænt og lækkert i forskellige glade mønstre og farver. Bee Happy wrap kan jo bestemt også bruges andre steder end private hjem. Institutioner, storkøkkener og kantiner hvor man også gerne vil være en del af det gode selskab og være miljøbevidst. Vi kan alle gøre en forskel.

Følg os på Facebook og hold dig opdateret om nyheder og gode tilbud