Crazy Rumors læbepomade

Crazy Rumors læbepomade giver dig stor personlighed. Lækre læbepomader med sjove smage og så dufter de himmelsk. Ønsker du bløde og smukke læber med en forfriskende duft og smag eller farve, er Crazy Rumors’ produkter det perfekte køb for dig!

>

Viser alle 33 resultater

-42%
23,00 kr.
-42%
23,00 kr.
-42%
23,00 kr.
-42%
23,00 kr.
-35%
Ikke på lager

Læbepomader fra Crazy Rumors

Crazy Rumors har et kæmpe udvalg af læbepomader til hele familien.

Et produkt Nature Team er så glade for at have i sortimentet. Læbepomaderne sælges det både til kvinder og mænd, og ikke mindst til børn, som elsker de sjove smage. Man bliver lidt glad når man finder læbepomaden frem og lige skal have lidt på.

Lækre læbepomader med sjove smage. Crazy Rumors pomaderne er produceret af rene plantebaserede/veganske produkter. Smagsoplevelserne kommer fra rigtige fødevarer fra blandt andet planter, frugt og grøntsager.

Stort udvalg af læbepomader

Crazy Rumors har et bredt sortiment af lækre læbepomader, som er produceret af 100% naturlige ingredienser. Læbepomaderne blødgør, fugter og nærer læberne med sheabutter, samtidig dufter de himmelsk. Læbepomaderne er unikke, leveres i et fantastisk udvalg, med de klassiske, sjove smagsvarianter og dem med farve.
De unikke læbebalsammer er alle frie for parabener og er veganske.

Blandt Crazy Rumors’ bedst sælgende produkter finder man Ginger Ale Lip Balm, Mystery Flavor Lip Balm og Peppermint twist. Ginger Ale Lip Balm er en naturlig læbepomade, der tilfører masser af fugt til læberne, så de efterlades silkebløde og velplejede, men en frisk duft og smag af Ginger Ale.

Mystery lip Balm er en spændende og lidt ubeskrivelig duft, så prøv denne hvis du vil overraskes. Skøn smag, og dine læber vil takke dig. Læbepomaden med Peppermint Twist er helt fantastisk, den har en skøn og lidt stærk smag af pebermynte, men fugter dine læbe på den bedste måde.

Ønsker du lige at tilføre dine læber en lille smule farve samtidig med de plejes, så skal du vælge en med farve, de er så lækre, og giver lige det hele et twist. De innovative læbepomader efterlader læberne silkebløde og velplejede.

Naturlig læbepomader uden skadelige stoffer

Der bruges ingen syntetiske smagsstoffer. Her findes ingen parabener, gluten eller GMO. Her får du den rene vare, let genkendelige ingredienser.
Det kan være svært at vælge en favorit, og mange har en til bilen, badeværelset og så lige til tasken. Børnene elsker at have en i jakkelommen.

Miljøvenlig produktion

Læbepomaderne er unikke og der er en for enhver smag. Ingen af produkterne er testet på dyr, dette gør sig også gældende for alle råvarematerialer, hele vejen igennem til det færdige produkt. Crazy Rumors bærer mærket Leaping Bunny fra Cruelty Free International. Ønskes yderligere information kan du læse yderligere på leapingbunny.org. I dag sælges pomaderne i over 20 lande, og en del af salget doneres til vigtige velgørende formål.

Alle pomaderne er lavet i hånden og produceres i små partier, så de altid er friske. De laves med blødgørende økologisk sheabutter og beroligende Jojobaolie. De er pakket i genanvendelige PBA-fri æsker.

Om Crazy Rumors

Crazy Rumors er en international virksomhed, med base i Atlanta i USA. Firmaet blev grundlagt i 2003 af ægteparret, Edie og Brian Himmel. De ønskede at skabe et produkt, der er baseret på 100% neutrale og veganske ingredienser. Parret mener selv deres læbepomader er skabt med kærlighed, så her passer deres læbepomader helt naturligt ind i sortimentet ved Nature Team.

Ønsker du bløde og smukke læber med en forfriskende duft og smag eller farve, er Crazy Rumors’ produkter det perfekte køb for dig!

Følg os på Facebook og hold dig opdateret om nyheder og gode tilbud