Milly&Sissy hudpleje

Milly&Sissy er plejeprodukter der er lavet af 99% naturlige ingredienser. Du kan finde håndsæbe, shampoo, shampoo & bodywash og shower creme i sortimentet.

Viser alle 2 resultater

Milly&Sissy er refill og reuse

Milly&Sissy er et brand der går ind for refill og reuse (ikke B2B)
Sæbeserien fra Milly&Sissy som består af hånd sæbe, shampoo, bodywash/shampoo og shower creme  er lavet af 99% naturlige ingredienser. Basen på ingredienserne er olivenolie fra Provence i Frankrig, kokosolie og argil fra Frankrig.

De syntetiske dufte repræsenterer kun 0,2% af hele produktet, hvor 50% af det er biologisk nedbrydeligt og dermed giver mulighed for at holde produkterne allergenfrie. Samtidig er produkterne SLS-fri, parabenfri og palmeoliefri;
Da de er allergenfrie, så er de også velegnede til dem med følsom hud.

Du køber et brev, hvor der IKKE er tilsat vand. Du kan også købe en flaske eller bruge din egen flaske, når du skal blande vand med sæbepulveret. På den måde undgår du at fragte vand.

Milly&Sissy i refill poser – en klimavenlig løsning

Milly&Sissy har KUN refill poser. Det betyder du IKKE fragter vand. Flaskerne er smukke og det er nemt og godt for miljøet.
Du tager vand = 400 ml fra vandhanen. Du hælder hele brevet ned i flasken med enten
🌸Håndsæbe
🌸Shampoo
🌸Shampoo / body wash
🌸Shower creme
Et brev/pose til 400 ml vand = 500 ml.
Du skal genbruge flaskerne – og hvis du har flasker derhjemme kan du bruge dem. De skal bare være 500 ml.
Bland Milly&Sissy:
Tilføj 400 ml vand fra hanen. Der skal være plads til pulveret, til pumpen og til at kunne ryste den
Vandet og brevet skal hældes sammen og rystes godt. Lad stå 12 timer og ryst godt igen. Da er sæben klar til brug. Laver du den om aftenen, så er den klar næste morgen. Genialt og det dufter dejligt.

Hvorfor skal jeg ikke fylde min flaske helt til toppen?

For at give plads til pumpen og plads til produktet kan blande sig, efterlader vi plads i toppen, så produktet ikke løber over, når du sætter pumpen i. Vi anbefaler at bruge 400 ml. vand for en tykkere, mere cremet konsistens.
Hvorfor kan jeg ikke bruge mit produkt umiddelbart efter blanding med vand?
Fordi der er flere forskellige ingredienser i posen, skal de alle have tid til at reagere med vandet og med hinanden før brug. Du vil se produktet tykkere i venteperioden, og alle ingredienserne når at smelte sammen.

Hvor længe holder min brusecreme?

Hver pose indeholder 40 g pulver, som vil udgøre 500 ml brusecreme. Afhængigt af hvor liberal du er med din brusecreme, og hvor mange mennesker der er i din familie, vil det afhænge af, hvor længe det varer, men det skal i gennemsnit holde en enkelt person i mindst 1 måned.

Komposterbare poser

Poser er lavet af papir og en vegetabilsk-baseret liner, som holder pulveret tørt. De er certificeret som bionedbrydelige og komposterbare.

Du kan godt selv kompostere poserne, de kan lægges i din hjemmekompostbeholder, men husk at fjerne etiketterne først, da disse skal i genbrugsbeholderen.
Hvor lang tid det tager at nedbryde poserne afhænger af miljøet. Ved industriel kompostering er temperaturen højere, hvilket betyder, at processen er hurtigere. I din egen kompostbeholder vil temperaturen sandsynligvis være lavere, hvilket betyder det vil tage længere tid for processen. Det kan tage alt fra 45 dage til 6 måneder at nedbryde.

Flasker lavet af genbrugsglas

Vores flasker er lavet af 45% genbrugsglas i Storbritannien. og kan bruges igen og igen. Der er ingen grænse for, hvor mange gange du kan genopfylde din flaske. Bare skyl den ud og giv den en god rengøring når du har tømt flasken, så er du er klar til at blande en ny portion af det produkt.

Følg os på Facebook og hold dig opdateret om nyheder og gode tilbud