Viser 1–24 af 63 resultater

Miss Nella børnemakeup

Miss Nella børnemakeup til børn der vil leg med negleklak og makeup

Miss Nella børnemakeup er et brand i børnehøjde. Det er unikt og skaber glæder til piger som drenge. I serien er der blandt andet neglelak – peel-off neglelak. Vi har 35 forskellige farver. Udover neglelak er der også et nail kit / accessories set, en negle tørre pige der hedder, naildryer og et silikone underlag, der sikre at der ikke svines på bordet. Der er faktisk kommet nye ting til hele tiden. Både Miss Nella neglelak og børnemakeup er et sikkert hit i manges hjem og til gaver af en hver art.

Alle produkterne er giftfri og uden kemi, det er sikkert at bruge. Børnemakeuppen er med farve, men ellers er alt allergivenligt og uden at kunne påfører skade til børnene,

Udover neglelak er der hele børnemake-up delen. Vi har børnemake-up til alle børn i familien. Der er både øjenskygge, kindrødt, læbepomade med farve, en læbeblyant og et brush set. Børnemake-up til børn skal være uden skidt, sjov tog nemt at bruge. Der er farve i produkterne, men ikke farlige eller usunde farver. Alt vores børnemake-up vi er lavet for børn til børn. Det er både hvad angår farverne og brugen. Det er smukt, sødt, lækkert og noget alle piger og garanteret også drenge er vilde med. Miss Nella børnemake-up kan også bruges til fastelavn eller halloween eller andre udklædnings events. Børnemake-up til børn kan også være fine og skønne gaver til en fødselsdag. Vi ser at det er et stort hit til jul, både adventsgaver og en ekstra pakke under juletræet. Make-up til børn kan samle dem i leg og kreativitet. De kan få timer til at gå når de skal sminke hinanden. De vasker af og de putter på. De griner og har det bare sjovt. Børnemake-up skal være giftfri og uden kemi og vi nyder denne serie der er super nice til de børn der må elske make-up.

For at bruge den giftfrie make-up til børn er det meget fine brush sæt med 5 dele.
Den perfekte pakke med alle de børster den lille pige/prinsesse eller dreng skal bruge, når der skal leges med sminke.

Neglelakken er idealt fra 3 år. Lakken holder godt, det vil sige, det vaskes ikke af hver gang de små vasker hænder, den skal pilles af. Det er nemt, og igen uden brug af nogen form for neglelakfjerner eller acetone. mange kvinder bruger dem også, da det er nemt efter endt bytur eller fest at pille det af og så skal der ikke tænkes mere over det.

Badebomber
Miss Nella har også nogle fine bade bomber til badekarret, jubii. Det er bare sjovere at bade i vand med farve. Med badebomber, eller bath bombs, fra Miss Nella er du på den sikre side. Ingen skadelige stoffer der kan påvirke dit barns helbred. Denne Bath bomb opløses i badevandet og børnene elsker de sjove farver. Fås i 5 forskellige farver, samt 2 æsker med henholdsvis 3 eller 6 stk. Disse fine æsker sælger vi mange af til gave, men selvfølgelig også til dem som ikke kan vælge en enkelt farve eller 2.
Det er enkelt at bruge, og børnene kan selv komme dem i badevandet, nemt og enkelt. Badebomberne er uden parabener eller sulfater, så bare bad løs uden bekymring. Ingen duft, så her har du selv mulighed for at tilsætte lidt økologisk olie eller æteriske olier med duft.

Så kort sagt Miss Nella er et fantastisk brand, både hvad angår børnemakeup og deres neglelak og alt der hører til dette, som egner sig til alle børnefamilier med skønne børn, store som små. Nogle fine varer til gode priser, så her kan alle være med. Børnene elsker simpelthen produkterne fra Miss Nella, og igen tvivl om du som forælder bliver populær.