Miss Nella allergivenlig og parfumefri børnemakeup

Miss Nella børnemake-up er til børn der elsker at lege med neglelak og makeup. Produkterne er alle allergivenlige og uden nogen former for skadelige stoffer.

Viser alle 95 resultater

Miss Nella børnemakeup til børn der vil lege med neglelak og makeup

Miss Nella børnemakeup er i børnehøjde. Det er unikt og skaber glæder for piger og såmænd også drenge. Alle produkterne er giftfri og uden kemi, så det er sikkert at bruge for de små. Børne makeuppen er med farve, men ellers er alt allergivenligt og kan ikke påfører nogen skade på børnene.

Kæmpe udvalg af neglelak til børn

I serien er der blandt andet neglelak – peel-off neglelak. Vi har 35 forskellige farver. Udover neglelak er der også et nail kit / accessories sæt, en negle tørre pige ” Naildryer” og et silikone underlag, så de små undgår at der svines på bordet. Der er faktisk kommet nye ting til hele tiden.
Både Miss Nella neglelak og børnemakeup er et sikkert hit i manges hjem og til gaver af en hver art.
Neglelakken er ideel fra 3 års alderen. Lakken holder godt, det vil sige, at det vaskes ikke af hver gang de små vasker hænder, den skal pilles af. Det er nemt, og igen uden brug af nogen form for neglelakfjerner eller acetone. Mange kvinder bruger dem også, da det er nemt efter endt bytur eller fest, at pille det af og så skal der ikke tænkes mere over det.

Børne make-up

Udover neglelak er der hele børnemake-up delen. Vi har børnemake-up til alle børn i familien. Der er både øjenskygge, kindrødt, læbepomade med farve, en læbeblyant og et brush sæt. Børnemake-up til børn skal være uden farligt indhold, sjovt og nemt at bruge. Der er farve i produkterne, men ikke farlige eller usunde farver. Alt det børnemake-up vi har lavet er for børn til børn. Det er både hvad angår farverne og brugen. Det er smukt, sødt, lækkert og noget alle piger og garanteret også drenge er vilde med.

For at bruge den giftfrie make-up til børn er det meget fine brush sæt med 5 dele.
Den perfekte pakke med alle de børster den lille pige/prinsesse eller dreng skal bruge, når der skal leges med sminke.

Brug Miss Nella børne makeup til alle udklædnings events eller som gave.

Miss Nella børnemake-up kan også bruges til fastelavn eller halloween eller andre udklædnings events. Børnemake-up til børn kan også være fine og skønne gaver til en fødselsdag. Vi ser at det er et stort hit til jul, både adventsgaver og en ekstra pakke under juletræet. Make-up til børn kan samle dem i leg og kreativitet. De kan få timer til at gå når de skal sminke hinanden. De vasker af og de putter på. De griner og har det bare sjovt. Børnemake-up skal være giftfri og uden kemi og vi nyder denne serie der er super nice til de børn der må elske make-up.

Legeting til badekarret

Miss Nella har også nogle fine bade bomber til badekarret, jubii. Det er bare sjovere at bade i vand med farve. Med badebomber, eller bath bombs, fra Miss Nella er du på den sikre side. Ingen skadelige stoffer der kan påvirke dit barns helbred. Denne Bath bomb opløses i badevandet og børnene elsker de sjove farver. Fås i 5 forskellige farver, samt 2 æsker med henholdsvis 3 eller 6 stk. Disse fine æsker sælger vi mange af til gave, men selvfølgelig også til dem som ikke kan vælge en enkelt farve eller 2.
Det er enkelt at bruge, og børnene kan selv komme dem i badevandet, nemt og enkelt. Badebomberne er uden parabener eller sulfater, så bare bad løs uden bekymring. Ingen duft, så her har du selv mulighed for at tilsætte lidt økologisk olie eller æteriske olier med duft.

Gode priser på Miss Nella

Så kort sagt Miss Nella er et fantastisk brand, både hvad angår børnemakeup og deres neglelak og alt der hører til dette, som egner sig til alle børnefamilier med skønne børn, store som små. Nogle fine varer til gode priser, så her kan alle være med. Børnene elsker simpelthen produkterne fra Miss Nella, og igen tvivl om du som forælder bliver populær.

Følg os på Facebook og hold dig opdateret om nyheder og gode tilbud