Hyaluronsyre – hudens fylde

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre – hudens fylde. Hvad kan vi gøre. Naturens egen Botox

Hyaluronsyre er et af de bedste bud, jeg kender på en god fylde til huden. Selv indenfor plastik kirurgi bruges det til at sprøjte ind under huden. (Det hedder Restylane og er en ikke-permanent filler, som primært består af 98% vand og 2% hyaluron.)

MEN du kan få hyaluronsyre i pilleform
Wild nutriton har det i pilleform. Det har lav vægtfylde.

Hyaluronsyre findes naturligt i hud, legemsvæsker samt bindevæv. Det er unik til at binder vand i huden. Det betyder at huden holdes blød og smidig.
Vi består af 70 % vand og vi skal derfor huske at drikke vand eller tynd te, for at give fylde til huden. men vi skal også passe på vores hyaluron i huden. Dog forsvinder det med alderen og det er derfor nødvendigt for mange at både at indtage samtidig med at det bruges i en serum eller en dagcreme.

Hyaluronsyre niveauerne falder når vi rammer en alder på cirka 50 og derover. Dog sker dette før, når vi presser os selv. Også den moderne livsstil med for lidt søvn og dårlig mad samt mobilstråler og andet vi udsætters for, kan påvirke til fald. Dette betyder du selv kan forsinke faldet og dermed bevarer den fyldige og bløde unge hud. Det understøtter huden sammen med det gode indtagelse af vand. Det betyder at huden holdes blød og smidig og ung.

Hyaluron i skedens slimhinde er nødvendig for slimhindens normale funktion. Dette giver mange fordele for kvinden.

I alle andre europæiske lande kan der købes hyaluron som kosttilskud. Danmark har andre regler, der gør det svært for markedsfriheden og handlen.

Vores hyaluronsyre står til at være kosmetik. For du kan nemlig lave det selv og bruge det i din dagcreme. Jeg bruger det som jeg synes på daglig basis.

Se produkt Hyaluronsyre her

Se serum hyaluronsyre her 

Sociale medier ❯ Facebook ❯ Instagram ❯ LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.