Nature Team var et håb, en ide og et ønske.

Nature Team var en anden vej i livet. Det var passion og lysten til at følge sit inderste drive.

Nature Team er 2 mennesker, med 2 vidt forskellige baggrunde, men med en fælles interesse. At skabe noget selv, at udfolde sine ideer, at arbejde med 100 % drive og lyst samt at finde den dybeste balance af ultimativ lykke.

 Martins arbejde var på mange område et slavearbejde. Han havde ideer der ikke hørte hjemme i en større koncern. Han snakkede om forfremmelse, men til hvad? Et arbejde der ikke udviklede alle de ideer og ønsker der boblede i underbevidstheden.

 

Når vi ikke følger vores inderste, men lukker af. Når vi skubber følelserne under bordet, når vi undviger en del af os og placerer noget af os selv i et hjørne, ender det galt.

 

Efter en periode med stress viste Martin at der var ubalance i hans interesser, drømme og ideer til fremtiden.
Med stort mod blev der afleveret en opsigelse. 

Med en dybere mening mødte Heidi & Martin hinanden. To meget forskellige mennesker, der dybeste set ikke var/er så forskellige, fandt sammen for at realiserer deres drømme, ideer og ønsker.

Heidi har en lang videregående uddannelse. Hun fik hendes kandidattitel, men kunne ikke mærke lyst. Det var ikke hendes drive.

Hendes passion og dybeste ønske er at hjælpe andre til at få et bedre liv. Med flere alternative uddannelser, hendes egen opvækst og eget sygdomsforløb er hun et helstøbt mennesker, der rummer alle forskelligheder. Helhed er det vigtigste og hun ved at for at hjælpe hvert enkel mennesker med at få et optimalt liv i glæde, overskud og frihed skal der ses på alt der kan påvirke os.

Dette har selv taget tid for Heidi. Hver gang sygdommen blussede op eller kroppen reagerede med hævede øjne m.m., viste hun at hun ikke fulgte hedes inderste jeg.

Da Heidi møde Martin havde hun klienter, hun havde diverse livsstilshold, hun underviste i vitaminer og mineraler, hun hjalp mange 1000 af mennesker med deres overordnet symptomer, som hovedpine, træthed m.m. Men hun følte stadig at hun ikke udviklede sig. At noget manglede i hendes arbejde. 
Hun havde ideer, drømme og interesser der ikke helt blev til noget. Hendes kald til at løfte det enkelte menneske, blev ikke udnyttet.

På en messe i London mødte Heidi og Martin energyDOTs. Heidi var i en splittelsesfase af det alternative og det konventionelle. Elektromagnetiske felter er en sygdomsfaktor der er overset, en faktor folk ikke tager alvorligt. Dog var hun i tvivl om energyDOTs. Hun tænkte det var for alternativt og uden ordentlig dokumentation.

Martin synes det var fantastisk. Det var alt han søgte. God energi, anderledes produkter, mulighed for at lave sit eget firma, at starte noget der kunne blive endnu større.

Så med Miriams positive oplevelse ved brugen af energyDOTs, endte Heidi og Martin med at skabe et firma der startede stille op i November 2014.

Derfra har rejsen været en dyb selvudvikling.

Martin fandt en interesse i at finde fede, brugbare og anderledes ting, at udvikle et firma der var hans. At være herre i eget hus. Han kunne mærke sin passion, sin lyst og det påvirkede hans drive. 

Heidi var ikke fuldt tilfreds. Hun så helheden i at beskytte og hjælpe folk mod de elektromagnetiske felter, at folk kunne vælge fluor eller ej i en tandpasta. Men det blev for meget salg og overbevisning. Hun blev drænet og syg igen.

Vejen til den ultimative frihed i vores inderste jeg, tager tid. Føler vi noget der er negativt, så er vi på den gale vej.

Heidi opdagede at hun stadig gik imod hendes inderste ønsker ved at opgive ernæringen og det spirituelle. Hendes kærlighed og omsorg sat sammen med hendes viden og erfaringer, var et formål.

I en periode endte dagligdagen med at forsvarer sig selv overfor de mennesker der ikke har sat sig fri eller udviklet sig. Fluofri tandpasta og energyDOTs blev genstand for negativ energi.

Efter 15 måneder stoppede vi med at forsvarer os selv. Folk må skrive hvad de vil, vi ønsker bare ikke hører på det.

Alt negativt blev fjernet i vores liv. Hvem og hvad der påvirkede os negativt, blev fjernet.

Vi kom på en rejse med daglig meditation, med produkter vi ophøjede, med daglige positive affirmationer, med omsorg til hinanden, med plads til alt vi rummer. Da brød vi koden. 

Nature Team er blevet vores smukkeste barn, der stadig vokser.  

 

Nature Team har hjulpet os, har udviklet os, har gjort os endnu tættere.
Nature Team er der hvor ideer bliver til virkelighed, hvor sammenhold og kærlighed går hånd i hånd. Hvor oplevelser og lykke ingen ende tager.

Nature Team bliver kun større, både med flere produkter, men også med foredrag og hjælp til alle.

 Heidi har fundet vejen. Heidi Riishøj og Nature Team er blevet Heidi. Hun har dage med klienter, men spirituel wokshop hvor hun hjælper med positiv energi og mind-set. LÆS mere her 

 Heidi og Martins liv er helhed og sammensat.
Nature Team var en drøm og et håb, som i dag er virkelighed og fremtiden.