Nature Team – bag Heidi & Martin

Heidi og Martin Riishøj

Forelskelse – to mennsker der møder hinanden hvor tiden er inde til et energiskifte. 🙂

Martin Bruun, en sælger, der har gode ideer og ønsker udfordringer. Han er i en stor organisation, hvor han er perfekt til hans job. Vinder alle konkurrencer der laves blandt personalet. Men firmaet ønsker ham der, hvor de ser ham bedst.

Martin Bruun, en mand med et stort hjerte. Kærlighed til sine børn. Åben for andet end livet der ruller i den samme mølle. Efter en ulykke i de unge år, har kroppen fået skavanker. Efter nogle følelsemæssige rutscheture har energien i livet fået en anden betydning.

Martin Bruun forstår at læger ikke kan alt. Han ser en verden med mange muligheder, når øjenene åbnes. Livet er så meget mere og der er så meget at tage fat på. Der er så meget at ændre. Både kost, kosttilskud, sunde vaner, sunde tanker, lad hjertets drømme får lov at flyde.

Så møder Martin, Heidi Riishøj

Heidi Riishøj, en pige fuld af spørgsmål. Da hun flyttede alene som 16 årig og blive kastet ud af en religion, skulle der findes et nyt fundament. Fundamentet blev at finde sig selv.

Heidi Riishøj blev syg med allergi. Øjne der hævede, besværet vejrtrækning og kløe på hele kroppen. Stearinlys, støv, pollen og dyr blev et angreb på kroppen. Lægen kunne ikke magte opgaven og med en alder af kun 23, måtte der være en anden vej til selvhelbredelse.

Heidi Riishøj blev uddannet sygeplejerske, akupunktør, ernæringsterapeut og tog en kandidatgrad på århus universitet i sundhedsvidenskab.

Med alle uddannelserne, blev viden det, der ændrede hendes dybe livsanskuelse. Det kunne lade sig gøre at helbrede sig selv uden medicin. Det kunne lade sig gøre at finde et nyt fundament uden en psykolog. Det kunne lade sig gøre at vælge det liv som føles rigtigt. Kost, kosttilskud, tandpasta med eller uden fluor, meditation, tage forholdsregler mod mobilstråler m.m. Det vigtigste for Heidi var at stoppe fanatisme og se det hele i et større perspektiv. Forstå alle synspunkter, men være tro mod hjertet og lade hjertets drømme få lov at flyde.

Heidi Riishøj og Martin Bruun blev kærester i februar 2014.

I oktober 2014 mødte de energyDOTs. energyDOTs blev starten til et firma eventyr. Safe Health blev startet og fra janaur 2015 begyndte salget. Modstand og negativ energi var hverdagen. Først med energyDOTs, fordi folk overbeviste dem selv om at energyDOTs ikke kunne virke. de kunne ikke forstå det og derfor var det nemmere at pege finger. Og derefter med Jack N’Jill der har valgt at lave tandpasta uden fluor. En shitstorm der varede i 1,5 år.

Vi kæmpede videre, da vi mener at alle er i stand og har lov at vælge selv. (Se mit indlæg her om at dømme andre )
Vi ville og vil stadig ikke ligge under for negativ energi. Hvad folk mener er deres sag. Dem der kender os, ved at vi altid sælger at ægthed, kærlighed og med viden.

Heldigvis stod vi sammen, og har fået flere og flere produkter ind. Vi ønsker at gøre en forskel for mennesker og for naturen. Vi øsnker der skal være muligheder (Ikke kun sundhedsstyrelsen og apoteker). Der skal være masse af muligheder for at vælge økologiske, naturlige og bæredytige produkter.

Vi ønsker jer det bedste. Dog skal det være funktionelt det vi sælger.

Velkommen til vores univers, Kh Heidi og Martin.

Læs flere spændende artikler i bloggen 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.