Karpaltunnelsyndrom og karpal akut

karpaltunnelsyndrom og karpal akut

Karpaltunnelsyndrom og karpal akut

Karpaltunnelsyndrom er en af de hyppigste optrædende erhvervslidelser der opstår ved gentagne bevægelser på daglig basis. Det skaber håndsmerter, føleforstyrrelser, tab af cellemasse i hånd og hænder.
Det opstår ved en kompression af en nerve der passerer gennem karpaltunnel. Det viser sig ofte som reumatiske lidelser og kronisk inflammation.

Hos Nature Team, som Heidi Riishøj er en del af, der både er sygeplejerske og ernæringsterapeut har haft lidelsen tæt på, da hendes egen mor har haft udfordringer efter mange års rengøring.

Nature Team, der er ejet af Heidi og hendes mand, samarbejder med et firma i Tjekkiet.

  • De har mange produkter der findes på apoteker i verden.
  • De laver studier.
  • Specielt på denne karpal akut, har de gjort sig umage. Der var et hul – en mangel i verden.
  • Firmaet har set personer med denne lidelse mangle muligheder, hvor eneste udvej er medicin eller operation.
  • Løsningen eller den komplementær tilgang blev Karpal Akut.

Heidi fortæller at kapeltunnemsyndrom og karpal akut ikke er en endegyldig sandhed, nogle gange hjælper noget 100% andre gange skal det kombineres med andet og andre gange hjælper det slet ikke. Sådan er det også med meget andet. men det er altid værd at prøve.

Vi har en kunde der udtaler på Karpaltunnelsyndrom og karpal akut

”Jeg har diagnosen karpaltunnelsyndrom og ønskede ikke operation. Jeg har haft mange smerter og følelsesløshed. Jeg har ikke kunne fornemme en aktivitet i mine fingre. Efter jeg fast og hyppigt bruger Karpal Akut er smertende mindre, følelsesløsheden er mindre og der er aktivitet i fingrene. Det er en stor forskel for mig” Siger J.O 79 år og tidligere landmand

Karpal Akut er et UNIKT Medicinsk udstyr lavet af ekstrakter + hampefrøolie samt en speciel teknologi der kun anvendes i medicinsk udstyr.

Disse ting tilsammen har vist sig at reducere smerterne og forbedre følsomheden i fingrene.
Cremen bidrager effektivt med afhjælpning af den prikkende, brændende og svækket følsomhed i håndled og fingre. Bruges minimum 3 gange dagligt.

Og det skal masseres ind. Brug tiden på massagen, for at ingredienserne trænger ind.

Her finder du Karpaltunnelsyndrom og karpal akut

Sociale medier ❯ Facebook ❯ Instagram ❯ LinkedIn