Kosttilskud er ikke blot kosttilskud

Måske er der mange af jer der ved at Calcium-carbonate, optages dårligere ned calcium-citrate

Sådan er det med mange vitaminer og mineraler.
I det hele taget optager vi alle vitaminer og mineraler dårligt. (De er syntetiske og uorganiske)
Dog er der fundet de former som mennesket optager bedst. Og det er dem der er godkendt ved fødevarestyrelsen.

Men der stor forskel på de forskellige former for Zink, magnesium, vitamin C m.m.

Som tommelfinger regel, kan det vi optager dårligt, presses i en pille og dermed kan dosis bliver ret høj. Men en høj dosis er IKKE lig med en god optagelse og dermed vil du kunne købe ALT for billigt i troen om en god og stærk vitaminpille.

Hvis du skal vælge vitaminer og mineraler skal du vælge det der optages bedst. Og allerbedst det som er omdannet i en mad-masse. Dette koster dog mere, da en vitaminpille med mange forskellige madmasser vil tage 3 måneder at lave.

Et godt eksempel er selengær. Det har vundet indpas som et mineral omdannet i gær, som gør optagelsen af selen 89% bedre end alt andet selen på marked. DU vil altså med selen i en vitaminpille optage højst 20% af det selen der står som dosis, medmindre det er selengær.

Når du skal fylde selengær og generelt vitaminer og mineraler der omdannes i en madmasse, i en kapsel, vil det fylde mere og der kan derfor være mindre.

Hvis det stampes i en pille kan der være mere end i en kapsel.

En høj dosis i en pille er sammenpresset og du vil optage ekstremt sparsomt og dermed skal kroppe bruge mange ressourcer på at omdanne og udskille de ekstra overflødige rester.

Det bedste er at satse på det der kaldes Food-state. Det er et varemærke, som firmaer IKKE må bruge.
Derfor hedder Wild Nutrition – Food-grown og vores nye serie – Earth Nutrition hedder Food-born

Dog skal der altid tages hensyn til hvem du er, hvad du har af symptomer, hvad du går igennem i livet og hvad du har råd til. Derfor, selvom om nogle piller er de bedste og dyreste, er de ikke altid det du skal vælge.

Derfor er det ALDRIG nemt blot at købe simpelt eller i blinde. Vejledning er det allerbedste og helst af nogle der har brugt tid og har erfaring. For billigt er ikke løsningen.

Hvis du vil have en god gennemgang koster det 500 for en halv time og en grundig 1000,- for 1 times vejledning inkl. nogle ideer til mad og urter der kan være gode for dig.
Der er gratis opfølgning efter 4 uger via mail eller telefon.
Din plan sendes via mail.

se mere om Heidi her