Lev i nuet

Nature team

Lev i nuet

Du skaber din egen historie. Der er ingen der skaber den for dig.

Lær at stoppe op og nyd livet, uanset hvad du laver.

Du går glip af glæde og positiv energi hvis du glemmer dit indre jeg.

Hvis du sammenligner dig med alle andre, får din inspiration via de sociale medier end ved at nyde haven, skoven, børnene, din mand, madlavning, motionen m.m. da vil du gå glip af udvikling og indre ro. 

Du går glip af glæde, hvis du brokker over dit arbejde, den motion du skal dyrke, de ting der mangler når du handler, det andre gør forkert, det du hellere ville være, den krop du ikke kan få, det udseende der aldrig tilfredsstiller dig, det sex du ikke får, de børn der spiller for meget, ikke hører efter eller de syge børn der forhindre dig, trafikken der aldrig glider, de penge der aldrig er nok af m.m. 

Der er masse af ting du kan brokke dig over! Når du ikke brokker dig sidder du med hovedet ned i telefonen eller foran fjernsynet og følger med i alt andet end dig selv.

Livet passere for øjerne af dig. Du er kun lykkelig når du har fri, er på ferie, går i byen og shopper. Der er få øjeblikke hvor du rent faktisk er til stedet i nuet med positive vibrationer. Ellers er livet egentlig bare brok, lidt træls, lidt uretfærdigt, hårdt og tungt.

 Masse af mennesker har det således.

De ser ikke andre mennesker, de kigger ikke op af deres telefon medmindre de skal bruge penge. De sidder i naturen, omgivet af positiv energi og masse at nyde,  og alligevel registrere de intet.

Go with the flow. Følg dine drømme. Lev livet let. Lad være med at regne tingene ud.

Vi må give slip på den byrde der bære os alle. En byrde der handler om evig trang til at være utilfreds, at sammenligne os med andre, at tro livet skal være hårdt, at se fejl ved andre og føle at hverdagen er tung.

Det er i hvert fald ikke svært at se hvornår folk er glade. Byture, fine restauranter, shopping, fri med børnene, biografture m.m.

Ikke at der er noget glat med dette. Det der er noget galt med er den manglende glæde i alle livets aspekter.

Jeg selv elsker at rejse, at få ideer, spise på restaurant, gå i biffen, gå i byen, shoppe, at være i Djurs / skiferie / sommerferie / sommerhus med børnene m.m.. Der har jeg nemlig sat tiden af til at være tilstede. Jeg er fri og nyder livet.

 

Jeg kan bare ikke leve med at ”sætte tid af til at være tilstede” 

Jeg har besluttet at alle aspekter i livet skal fyldes med positiv energi.

Maden skal være en glæde at handle ind til og lave. Når motionen er hård er jeg taknemmelig, fordi det hjælper mit sind, min krop og min sundhed.

Når børnene er syge tænker jeg FEDT, tid til fordybelse. De holder fri og jeg holder fri.

Når jeg arbejder tænker jeg hvor dygtig jeg er, hvor skønt det er at få blomster af patienter, at få krammer og tak. Jeg nyder hvert et øjeblik, selvom jeg står op kl. 6 og er træt, så tænker jeg på at jeg har mine elskede børn, der får en krammer, min mand jeg arbejder sammen med, at vi kan gå ud i haven og drikke en kop kaffe i vores pause m.m.

Hver dag er der så meget at nyde, at glæde sig over.

Drop nu med at gå op i alt muligt der ikke vedkommer dig, der ikke gør dig gladere, der ikke inspirerer dig, der ikke sætter dig fri, der ikke udvikler dig!

 

FUCK hvor er livet bare fantastisk. Husk det.

Livet er yin/yang. Der vil være gode og fantastiske tider  og  der vil være hårde og barke tider.

Men selv i de hårde tider er der en mening. Selv i livets brandpunkter er der noget positivt at finde.

Jo mere positivt der tænkes jo mere vil livet føles som en leg.

Kærlighed og positive vibrationer er den eneste vej frem, hvis livet skal leves fuldt ud lykkeligt.

Bare vendt alt du ønsker kommer til dig, uden det virker hårdt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.