Miss Nella sminke og neglelak

Miss Nella sminke og neglelak

Miss Nella sminke og neglelak

Miss Nella er udviklet med det ene formål, at nedsætte kemi og gift i børns leg med sminke og neglelak.

Det hele startede med neglelakker der er vandbaseret og med bionedbrydelig glimmer. Det var og er vigtigt for Miss Nella at neglelakken kan pilles af, så børnene ikke skal bruge acetone og det er også vigtigt at det kan blive på neglene. På den måde kan de små bruge neglelakken både til leg, til deres fødselsdagsfest eller jul samt andre begivenheder.

Jeg har 4 børn

Der er bare noget med farver og skønhed der tiltrækker. Børn elsker også glimmer og glitter.
Miss Nella neglelak har nu over 35 farver, med glimmer og uden glimmer eller med perlemor eller uden. Det er en sand fest for de små.

Når først der er styr på neglene må der også gerne være pynt og hygge både til at lave det og bagefter. Derfor er der både et silikone underlag. En negletørre og der er en neglesæt med tattoos og små klistermærke til neglene.

Miss Nella er et brand der funktionalitet med et sundere valg.

Miss Nella startede en trend ved de mindste som er et unik univers i børnehøjde. Miss Nella sminke og neglelak.

Efter noget tid udvidede Miss Nella med sminke og make-up.

Formålet var at have noget der kunne bruges trygt fra 3 årig og opefter. Noget der var sjovt og flot. Det skulle være spændende og med forskellige farver.
Dette lykkes. Vi har været igennem alle ingredienser inden import og det er et super produkt.

Tænk engang

Desværre var der en fejl på 2 kasser ud af 6, hvor der står der er parabener i deres make-up. Dette er forkert. Firmaet er et familieejet firma, der har troet alt var ok med teksten på emballagen og ikke været opmærksom på fejlen. Jeg ved fra os selv, at vi har lavet fejl. Jeg ved fra et andet mindre firma at de også har lavet fejl og det sker desværre. Vi har selvfølgelig modtaget alt bevis fra fabrikken og firmaet og der er IKKE parabener i produkterne.

Desværre virker det som om TÆNK er mere til for at ødelægge end oplyse. De har valgt med kun 2 af vores produkter, en læbepomade og en øjenskygge, at samle det under ”en make-up pakke”. Vi viste ikke at de havde lavet en både forkert og ødelæggende anmeldelse. Det kan undre at vi ikke fik lov at komme med indvendinger. Med deres måde at formidle budskabet har de simpelthen stemplet hele Miss Nella under én pakke med 2 produkter.

Når det så er sagt så var der en anden ting de var efter – de kalder det for problematiske stoffer. Det er faktisk for mig endnu en ting jeg ikke mener de kan gå ud med. Først og fremmest havde de lavet en fejl. Skrevet en ingrediens ind der ikke var i læbepomaden. Den blev dog slettet.

Læbepomaderne:

Jeg har været med til at lave læbepomaderne. Det var vigtigt for mig at den dominerende ingrediens er god. Derfor er alt lavet med vegetabilske olier. Der er dog under 1% Titanium dioxide (det er med til at farve). Den er godkendt i EU. En ingrediens der findes i mad. Derfor vil TÆNK gerne sammenligne en sminke læbepomade med mad. Fordi de mener den spises. Ikke at jeg er uenig I at børn kan få lidt i munden.

MEN

Tilsætningsstoffet titandioxid er i dag godkendt i EU til brug i fødevarer som levnedsmiddelfarve. Det naturligt forekommende farvepigment bruges f.eks. til at få slik, dressinger og glasur til at fremstå kridhvidt. Stoffet står opført på varedeklarationer som E171. Dog ser de på at det er problematisk når det indtages på daglig basis. 

Hvis I vil have en læbepomade der skal bruges på daglig basis og som må spises, skal I vælge noget uden farve. Der har vi Crazy rumors og scence. Begge er fantastiske.

Alt i alt så har Miss Nella tænkt alt igennem på den gode måde og ville gerne skabe en mulighed for noget bedre i et børneunivers. Det at være i børnehøjde kan jeg super godt lide.

Miss Nella sminke og neglelak er et samlet legemoment til de der vil pynte sig. De der vil lege og efterligne mor eller søskende. Miss Nella ønsker at børn også kan få lov uden at vi skal bekymre os om det skader vores børn.

Når jeg ser på hele sortimentet, kan jeg kun sige at det er et univers jeg nyder at være en del af, selvom jeg er ved at være en ældre kvinde.

Velkommen til Miss Nella sminke og neglelak.
En brand med omtanke for børn og naturen.
Et brand med omtanke for det at have det sjovt og få glæde.
Med omtanke for børns leg og fantasi.

Sociale medier ❯ Facebook ❯ Instagram ❯ LinkedIn