Nature Team – Naturlighed for alle

Nature Team naturlighed for alle. En familieejet virksomhed med fokus på bæredygtige, økologiske og naturlige produkter

Nature Team står for Naturlighed for alle

Hvad er naturlighed for alle egentligt?

Hos Nature Team startede det med en ildsjæl der brænder for holistisk menneskesyn og tankegang. Et hjerte der banker for at forstå menneskets påvirkninger af alt og se hele vejen rundt. Den holistiske tankegang er naturlighed for alle. Igennem 15 år har interessen og forståelsen for de små aspekter voksede sig til en livsstil og en lyst til at hjælpe og sprede budskabet til alle andre.
Heidi Riishøj har arbejdet med mennesker i 20 år, både via konsultationer i ernæring men også som sygeplejerske. Nysgerrigheden til at forstå mennesker kommer helt inde fra hjertet.

Nature Team’s frø blev plantet i november 2014 og startede op i janaur 2015.

Heidi har i tiden inden, taget på mange uddannelser og seminar og herigennem stødte hun på EMF-påvirkning og mennesker der udviklede symptomer af disse. En spændende TV-udsendelse fra DR viste tydeligt at alle der fik symptomer på intet tidspunkt tog fejl, når de var i et rum med EMF. Heidi har aldrig været i tvivl om at vi påvirkes af energier og kan påvirkes af små ting.
Hun stødte på Olle Johansson fra Karolinska instituttet og med spændende forskning og gode augmenter blev det en interesse og sammen med den livsstil Heidi og hendes mand førte og stadig gør, tog de deres forholdsregler, ved blandt andet at slukke routeren om natten og sætte alt på flyfunktion om natten.

Heidi og Martin har et åbent sind og åbne hjerter. På et seminar mødte Heidi og Martin energyDOT’s. Nogle mennesker der med hjertet det rette sted havde udviklet flere produkter der kunne hjælpe eller støtte folk i den trådløse verden. Dette var starten på firmaet. EnergyDOT’s produkter med frekvenser.

Nature Team - Naturlighed for alle

Heidi fortæller om hvordan Nature Team startede

Vi startede vores firma, Nature Team, med en stor glæde. Vi havde noget vi gerne ville vise og fortælle. Noget vi ville hjælpe folk med. Desværre var der mange der nedgjorde, grinede og hånede os, og derfor kunne vi ikke holde til, kun at sælge energyDOT’s.

Martin og jeg måtte se på hvad vi gerne ville. Vi ønskede virkelig at fortsætte med at finde gode, sunde og naturlige produkter der kunne hjælpe, bruges og støtte hele familien. Alle brands eller produkter skulle være med udgangspunkt i sundhed og velvære. Det naturlige og det som er godt for naturen.

Vi valgte derfor at se på hvad vi ellers troede på, hvordan vi levede og hvad vi gerne ville give videre.

Jack N’Jill var en af de produkter der passede til vores virksomhed.

Vi fandt Jack N’Jill. Tandbørster af majs og fluor-fri tandpasta. Selvom emballagen ligner plast, er den lavet af majs. En gennemført serie vi holder virkelig meget af.

Endnu engang måtte vi sande at verden er meget lukket og har svært ved at acceptere mangfoldighed. Både Martin og jeg tænker meget over hvad vi tager ind. Lige netop xylitol er kendt for også at modvirke Carries.

Desværre er videnskaben blevet en religion og dem der tjener pengene, er dem der laver flest og størst studier. Videnskab er ikke endegyldigt. Så vi holder fast i vores beslutninger. At vi vil tilbyde fluor-fri tandpasta både til børn og voksne.

Men med shitstorme tjenes der ingen penge. Men troen på os selv og stå fast ved sig selv gør at vi Nature Team – naturlighed for alle har et mangfoldigt sortiment og rummer alle den dag i dag. Vi tror på det vi laver og bruger produkterne selv.

Nature Team

Nature Team arbejdede videre og udvidede med mange forskellige brands. Alt med fokus på hvad de som familie, der rummer 2 voksne og 7 børn, ville bruge.

I dag er et firmaet opbygget så der er stor plads til mangfoldighed.
Når Heidi eller Martin finder nye varer til dig ligges der stor vægt på følgende:

    • Noget ikke alle andre har
    • Er det bæredygtigt
    • Er det Zero waste
    • Er det naturligt
    • Er det noget vi selv vil bruge

På den måde fyldes lageret og webshoppen med mange forskellige varer. Derfor er der altid noget for enhver interesse. Hvis du har det lige som os så handler det om at være tro mod sig selv. At vælge de varer der er bedst for dig og dit liv. Du vil finde mange varer i sortimentet der har en stor værdi for mange af vores kunder.

Du kan finde makeup, sminke og neglelak til børn. De er valgt til konceptet fordi det er vandbaseret og peel-off. Det lugter ikke og der skal ikke bruges acetone eller en masse andet kemi.

Men ikke kun dette er at finde på shoppen. Heidi har en kærlighed til at hjælpe mennesker.  På grund af de mange uddannelser og rejser dykkede Heidi ned i hvad der kan hjælpe og støtte dig til balance. Maden er det absolutte vigtigste for Heidi og for dig. Holisme og troen på selvhelbredelse igennem mange kanaler er min overbevisning og det vil jeg gerne formidle til dig.

Kosttilskud som supplement.

Kosttilskud har Heidi altid brugt som et supplement, både forebyggende, men også under sygdom. På sin vej har Heidi mødt et menneske der kom til at betyde meget. Et menneske med hjertet det rette sted, der udviklede egne tilskud. Disse tilskud er lavet på mad og er det som mange kender som Food-State metoden.

Hele den udviklingsproces kendes fra et firma Heidi tidligere har arbejdet hos, og viste der var evidens for optageligheden. Derfor var jeg ikke i tvivl. Dette skulle andre også have gavn af. Da hun ikke kunne importere alle Wild Nutrition’s produkter, måtte hun med deres accept selv lave tilskud. Dette er en gave og en glæde for hende. Hun bruger det til hendes klienter og til hendes mange arrangementer. Besøg Heidi Riishøjs hjemmeside

Heidi fortæller om at være selvstændig og bidrage til en bedre hverdag.

At kunne have en forretning, en hjemmeside hvor jeg føler at jeg bidrager med en bedre hverdag, et bedre liv kan ikke beskrives med ord.
Jeg bliver glad hver gang der kommer nye produkter på hylderne til dig. Det næste der kommer online i webshoppen er en hel hudpleje serie med CBD, der er certificeret økologisk.

Vi er utrolig glade for den platform vi har bygget op, hvor Scence for eksempel rummer zero waste med pap-emballge, den har økologiske ingredienser og er naturlig. Ja der er parfume i fra de æteriske olier. De kan bruges med formål. Dufte stimulerer og styrker sind og krop.

Vi har også cannaderm der er en økologisk naturkosmetik serie til uren hud, ødelagt hud og til smerter.

Vi er stolte og glade over det vi har bygget op. Vi har mange der kigger forbi og vi nyder hvert et besøg,

Naturlighed for alle

Når du besøger webshoppen, så mødes du af produkter til hele familien med fokus på naturlighed for alle. Herunder er der økologiske produkter, nogle certificeret andre ikke, der er focus på bæredygtige vare og zero waste produkter. Der er alternative produkter og mere konventionelle produkter.

Generelt er Nature Team bygget op på hvem Heidi og Martin er som mennesker. Går du ind i deres univers vil du holde af dem og deres produkter.

Velkommen til vores webshop