Scence er en hudplejeserie med en base af naturlige ingredienser indeholdende kokos, mango, solsikkevoks og jojoba.

Derudover indeholder produkterne forskellige æteriske olier. Æteriske olier kan påvirker krop og sind på forskellig vis. Det sker via de forskellige dufte og styrken af disse.

I Scence er det milde dufte, men de har alle en forskellige betydning. Det indeholder parfumestoffer, men det er de naturlige parfumestoffer der kommer fra den æteriske olie.
Ønsker du et formål med brugen, læs her hvad de æteriske olier kan for dig.

Der er en Cedar fresh version der indeholder;
Cedertræolie giver en varm aroma.
Cedertræ har antiseptisk og antisvampe virkning.
Duften siges at give klarhed.

Når den bruges sammen med Boswelia giver den en beroligende virkning og har en psykiske helende kombination.

Frankincense æterisk olie (Boswelia carterii) er kongen indenfor hudpleje. Den er blevet brugt i århundreder som en helbredende og fugtgivende olie.
Hos Scence bruges den i ansigtscremen og cremerne til huden for at give frugt og ro. Den kan endda reducere fine linjer og tør hud.

Der er en Cool Rose version der indeholder;
Pelargonium graveolens, har en dejlig rose aroma. Egenskaberne ved denne æteriske olie er fugtgivende, antiseptiske og helende. Den har beroligende og stressaflastende egenskaber.

Der er en Juiperberry (enebær) version der indeholder;
Juniperus communis er enebær. Den æterisk duft er beroligende og til at grounded sindet. Enebær er god til at reducere hudskader, såsom rødme eller irritation.

Citrus aurantium arnara leaf oil, (Bitter orange)
Den har en opløftende effekt I sindet, der skaber glæde og ro. Det hjælper også på muskelkramper. Let antisepsis (antimikrobielt og antibakteriel) Derfor bruges bitter orange til let udbrud af bumser samt skel i hårbunden.

Der er en Clary sage version der indeholder;
Salvia sclarea oil – salvie
Når dette bruges I aromaterapi, giver det ro i sindet. Hvis du har et stort pres i hverdagen, vil det skaber ro i sindet. Der udover løfter det energien. Salvie er god mod for stor svedproduktion og er god mod bakterier. Der er nogle der siger at det kan lindre menstruationssmerter. Dette både via duft og ved at det smøres på huden.

Cananga oderata oil – Ylang-Ylang
Duften er med til at skabe mere klarhed, ro og skabe fokus.

Der er en sommer citurs version der indeholder;
citrus aurantium dulcis peel oil og citrus aurantium bergamia oil samt citrus aurantium arnara leaf oil, (Bitter orange)
Hele denne sommer citrus duft har en opløftende effekt på sindet. Den skaber glæde og ro. Det hjælper også på muskelkramper. Kombinationen af disse citrusdufte reducere uro.

Der er en Earth spice version der indeholder;
Patchouli er med til at reducere smerter. Den vil også give lidt effekt på kollagen produktionen. Den har ligeledes en mindre antibakteriel og antisvampe effekt.
Den æteriske olie, fra sort peber, giver let varme og ro. Er også let opkvikkende.

I deodoranterne:
Der bruges økologisk arrowoot for at hjælpe med at absorbere fugtighed og tilføje blødhed og samt bedre evnen til at smøre deodoranten på huden.
Magnesium har en god effekt på svedlugt, uden at tilstoppe porrerne.

Om nogle af ingredienserne:
Myrica-frugtvoks (myrica cerifera-frugtvoks) er en duftende naturlig voks fra bayberry, dyrket i Peru – det er voks fra skrællet, som dækker de små bæredygtigt høstede grålige bær for at beskytte dem mod tab af fugtighed – det er ganske unikt i det, at det er en naturlig plantevoks og er god i veganske produkter. Vi bruger dette til at stabilisere både håndcreme og læbebalsam. Den reducerer den ‘fedtede virkning’ i oliebaserede produkter og giver vores blandt andet læbepomaden varig tykkelse og har beskyttende egenskaber.

Se serien her