I dag lider mange af eksem og Psoriasis
En af de midler der bruges mere og mere er hampefrøoile.

Hvordan virker det?

Mens de nøjagtige mekanismer, hvormed hampefrø olier ekstrakt virker på huden (og i kroppen), ses der stadig nærmere på af forskere. Kernen er dog at: ”Hampefrøolie har vist sig at have antiinflammatoriske egenskaber, hvilket gør den nyttig i behandling af forskellige hudsygdomme. Sammensætningen af hampefrøolie har en beroligende virkning. “Hvorfor er dette vigtigt?” Betændelse er roden til alt ondt, hvad enten det er acne eller tegn på ældning, “forklarer New York Dermatolog Dendy Engelman. Så hvis du er tilbøjelig til rødme, kronisk tør hud, eller hvis du er begyndt at lægge mærke til dannelsen af ​​fine linjer, er betændelse sandsynligvis en medvirkende faktor, og hampolie kan dermed hjælpe.
En ekstra bonus med hensyn til disse fine linjer eller en generel ujævnhed i hudteksturen er at hampefrøolie fungerer også som et blødgørende middel til at glatte ru tekstur på hudens overflade ud og det giver dermed fugtgivende fordele. Derudover er cannabis sativa frøolie ud over dets antiinflammatoriske egenskaber også fyldt med antioxidanter, så det hjælper med at bekæmpe den miljøskade, din hud står over for på daglig basis.

Fordi det er sådan en naturlig fugtgivende ingrediens, bruges hampefrøolie ofte i hudcremer og sæber. Jo længere du efterlader cremen / salvens ingredienser på din hud, jo mere får du fordelene. Derfor er det vigtigt hvis du har eksem, psoriasis at du smøre dagligt – både dag og nat og gerne flere gange i løbet af dagen.

Eksem & psoriasis:
Udover hampefrøolien er der andre gode urter, vitaminer og stoffer der kan hjælpe på hud. Eksempelvis Peat Extract, (Tørv) hvor dens mest pralende fordel er dens evne til at forhindre tegn på ældning. Det gør den formentlig ved at beskytte huden mod frie radikaler og øge produktionen af kollagen. Torv hjælper også med at forbedre celleomsætningen, øge hudens elasticitet og lukke porerne. Denne kraftfulde ingrediens betragtes også som en blid, mild astringerende og som antiinflammatorisk, hvilket kan være gavnligt for dem med psoriasis, eksem og på anden måde tør eller følsom hud. I den forstand betragtes tørv som en sikker ingrediens til forskellige hudtyper.

Derudover er B5 og Japansk Honeysuckle er effektive for at hjælpe på ødelagt, ru, tør, revnet hud.

Alt dette kan findes i Cannaderm Atopos 27%. En creme der er et must til alt hud der har udfordringer. Den er super sammen med Konopka. Der er en super salve med 50% hampefrøolie. I Konopka findes der også Salvia Triloba Leaf Extract. – anti inflammatorisk og bakteriedræbende.

Hele den serie der hedder Cannaderm, er super effektiv mod alt ødelagt, ru, sprukken hud. Det er derudover økologisk certificeret kosmetik.

Køb Serien her 

Herunder er beskrevet de ingredienser der hjælper din hud i en svær tid.

 • Cannabis Sativa Seed Oil, fedtsyresammensætning unik mod eksem og psoriasis – Anvendelsen af Cannabis Sativa Seed Oil i hudplejeprodukter er vokset i popularitet i løbet af de sidste par år som et resultat af en stigende forbrugerinteresse for at bruge kraften fra planter i hudplejepræparater. Denne naturligt grønne olie består af op til 90% omega fedtsyrer.
 • Peat Extract, (Tørv) mest pralende fordel er dens evne til at forhindre tegn på ældning. Det gør det formentlig ved at beskytte huden mod frie radikaler og øge produktionen af kollagen. Torv hjælper også med at forbedre celleomsætningen, øge hudens elasticitet og stramme porerne. Denne kraftfulde ingrediens betragtes også som en blid, mild astringerende og som antiinflammatorisk, hvilket kan være gavnligt for dem med psoriasis, eksem og på anden måde tør eller følsom hud. I den forstand betragtes tørv som en sikker ingrediens til forskellige hudtyper.
 • Panthenol, B5
 • Cannabis Sativa Seed Extract, er sindsyg god til huden. Antiaging, anti inflammatorisk.
 • p-Anisic Acid, Beskytter mod svamp
 • Lonicera Caprifolium Flower Extract, (Japansk Honeysuckle) Hjælper mod bakterier og svamp
 • Lonicera Japonica Flower Extract – Høje antibakterielle og antioxidante egenskaber. Hjælper med at beskytte huden mod frie radikaler og infektioner.
 • Inositol, beskytter huden ved en barriere der holder på frugt men hvor huden ånder.
 • Lactic Acid, Skaber fugt (blødgørende)
 • Arnica Montana Extract, antiinflammatorisk, øger blodgennemstrømningen. Mod tør hud
 • Helianthus Anuus Seed Oil, solsikkeolie
 • Bisabolol, anti inflammatorisk og blødgørende