Earth Nutrition understøtter den mest omfattende kliniske viden om Food-state / Re-Natured / Food matrix næringsstoffer. Earth Nutrition skaber og leverer kosttilskud til skandinavien.

Hvad er Food state?

  • I naturen indeholder planter ikke i sig selv næringsstoffer, men i stedet ekstraherer de dem fra jorden i en uorganisk form og omdanner dem til næringsstoffer til maden vi spiser. Vi spiser planterne og får fordelene. Planter er kun så nærende som gårdens jord, hvor de vokser, og desværre er jorden ikke rig nok på vitale næringsstoffer. Den menneskelige krop har ofte brug for ekstra mineraler og vitaminer. Vi ved det fra calcium, jod der er beriget i salt, jern, folin til gravide m.fl.
  • Dette betyder at folk tyer til kosttilskud i den tro, at de får et levedygtigt alternativ til utilstrækkelig mad. Imidlertid er næsten alle kosttilskud oprettet i syntetisk elle uorganisk kemisk form. Vi henviser til dem som “isolerede” næringsstoffer, fordi de ikke har nogen af ​​de madfaktorer, der er knyttet til dem, som næringsstofferne i planten har. Dette udgør et problem, fordi vi som menneske har udviklet os til at genkende og absorbere næringsstoffer i mad.
  • Overvej denne analogi: Hvis du adresseret et brev til en person i den anden ende af verden simpelthen kun med personens navn på, vil den person aldrig modtage dette brev. Hver del af adressen er påkrævet, hvis brevet skal nå den tilsigtede modtager.
  • Det samme gælder for et næringsstof – det kræver aminosyrer, lipider, enzymer, kulhydrater og bioflavonoider for at nå det tilsigtede receptorsite, og det er de elementer, en plante giver. Hvis du tager disse væk, er du tilbage med et isoleret næringsstof uden leveringsmekanisme, men alligevel er det den form, som du gladelig spiser og kalder “naturlige” kosttilskud.
  • Food-state kosttilskud er med fokus på at skabe det spektre maden giver og dermed levere fuldt dannede næringsstoffer med alle leveringsfaktorerne fra planten som muligt. Dette gør food-state metoden kosttilskud meget lettere at absorbere, bruge og udnytte end almindelige kosttilskud.

Earth Nutrition er Food-state metoden. Specielt for Earth Nutrition produkterne, er et resultatet af over 30 års forskning, udvikling og dedikation til at finde næringsstoffer af højeste kvalitet, ingredienser og formler baseret på grundig videnskabelig forskning og forsøg.

Vores produkter oprettes eller vælges på grund af deres naturlige og biologiske aktivitet, samtidig med at de fremstilles til højeste kvalitet og standarder ved hjælp af modificerede OTC-lægemiddelproduktionsstandarder. Alle kosttilskud har cGMP- og GLP-protokoller på plads til fremstilling af dets næringsstoffer og overholder strengt HFMA-koden.