Julegaveide til børn

Miss Nella Neglelak 3 stk

Årets bedste julegaveide til børn.

Julen står for døren og nu skal der købes julegaver. Hvis du står og mangler åretsbedste julegaveide til børn så har vi givet vores bud på de 5 bedste julegaveideer til både drenge og piger. Julen er jo børnenesfest og selvfølgelig skal de have det de ønsker, ingen tvivl om det. Men da ikke alle børns gaveønsker som julemanden kan opfylde eller der kan være under juletræet så ender det ofte med at vi vælger de bedste gaver til vores børn.

Men hvad er den bedste julegave til børn? Det er den gave som de bliver mest glad for og som de bruger længe efter juleaften. Da vi alle ved at mange gaver ikke bliver brugt efter nogle dage så kan de være en udfordring at vælge ligenetop den eller de gaver til jul der er hittet for din pige eller dreng.

En julegaveide til børn der hurtig bliver til 5 julegaveideer til drenge og piger

En julegave der altid ligger under juletræet til enten mor eller teenagepigen er Make-Up. Lige siden oldtidens Egypten har vi mennesker sminket os. Dengang var det både kvinder og mænd der sminkede sig med øjnemakeup, parfume og cremer. Makeup / sminke / kosmetik er så bred en kategori så det var ikke svært at finde 5 julegaveideer.

Her i 2021 er det ikke længere et tabu at se drenge med make up, neglelak, eyeliner så vil vi gerne byde ind med ideer til både pigerne og drengene. Mange drenge elsker make-up og neglelak og Nature Team har kosmetik til alle uanset køn og alder. At hitte på en julegaveide er ikke altid nemt. Mange børn har alt og de ønsker sig ofte store gaver.

Kender du det at din mor spørger dig hvad børnene ønsker sig til jul og du er tom for ideer.

Hvorfor er det altid at det kommer bag på os når bedsteforældrene spørger i november måned hvad de skal købe til jul til alle deres børnebørn. Det er fordi bedste forældre altid er foran os andre og når de når til december så har de styr på alle jule indkøbene og gaverne er pakket pænt ind. Vi andre er først ved at få samlet julegaveønskerne sammen.

Min egen mor vil gerne jeg har den rigtige julegaveide til mine børn. Hun vil gerne jeg finder noget de kan bruge til noget, noget de bliver glade for og noget der ikke bare ligger i et hjørne og samler støv. Det forstår jeg faktisk fuldt ud. En julegaveide til en dreng er for mig det sværeste. Ønskerne er penge eller pokemonkort. Ellers er det et segboard eller noget lignende i den størrelsesorden.

Når det er pigerne er det lidt anderledes. Jeg kan se det fra min egen datter der er 11 år, at hun igennem årene og stadig både kan ønske sig børnemakeup, læbepomader, tegneting, krea-ting, højtaler, kontorstol, små kasser, hårting, tøj o.s.v.

Her er de 5 bedste bud på julegaveideer der skal ligge under juletræet til børnene.

  1. Børne MakeUp kuffert
  2. Neglelak
  3. Læbepomade
  4. Negletørre
  5. Sugerør

Disse 5 ting er faktisk nogle af de største hit inden for gaveideer. Både fordi de skaber masser af glæde i lang tid men også fordi de kan kombineres så det passer til et hvert budget. Du kan finde gaver fra under 50 kr til flere hundrede kroner inden for de nævnte julegaveideer. Samtidig så er der gaverideer der kan bruges til både drenge og piger.

Hos Nature Team har vi mange skønne julegaveideer, som alle er godkendt af familiens børn.

Det er faktisk super dejligt at gå på jagt efter en masse sjove, anderledes, kreative og skønne gaver til børnene. En julegaveide jeg aldrig var kommet på, var da min søn en dag sagde til mig at, da han sagde at han ønskede sig en hårbørste. Han var træt af altid at låne min hårbørste, han ville gerne have sin egen. Nogle gange så er børnenes gaveønsker så simple, kreative eller oprigtige.  En hårbørste vil han faktisk bruge hver dag og blive glad for. Den julegave ide blev hurtig sendt til bedsteforældrene.

1. Børne Makeup kuffert

En skøn julegaveide af mange og i den lidt dyre ende er en super fed børne makeup kuffert, der normalt koster 750 kr men er sat kraftigt ned her til jul.

Selvom nogle tænker at makeup ikke er sagen, så er det ikke noget der bruges dagligt. Min datter Amalie har igennem de sidste mange år brugt makeup ved veninde besøg. Eller når der skulle sminkes til fastelavn eller halloween. Amalie har lagt makeup sammen med storsøster, når hun sad og sminkede sig. Ja generelt er makeup noget der tages frem og sættes væk og intet der har påvirket til at hun ville gå med sminke til hverdag.

Se den skønne kuffert fyldt med børnemakeup

2. Neglelak

En anden julegaveide til pigerne og til drenge er Miss Nella neglelak Blue Metal, der er peel-off. Det er en vandbaseret neglelak, med bionedbrydelig glimmer. Miss Nella Neglelak er altid et hit hos piger og drenge når vi snakker om gaver. Når negllakken skal fjernes der skal ikke bruges acetone, da den kan blot pilles af og er uden skadelig kemi. Selv voksne der arbejder i fag hvor neglelak ikke er passende, er den super god. En sikker vinder og den der sælges mest er Blue Metal Neglelak. Den er så utrolig smuk på neglene. Du får altid det flotteste resultat hvis du påfører den i 2 lag.

Miss Nella Neglelak Blue Metal Julegaveide

 

Der er 6 forskellige pakker Miss Nella Neglelak med 3 stk i hver.

Hvert sæt får du for under 200 kr. Det er en sikker vinder når julegaverne bliver pakket op juleaften. De er en super julegaveide til en super pris.

Miss Nella Neglelak 3 stk

Når der skal negle lak på og du gerne vil have en lille ekstra julegave så er det oplagt med ekstra forkælelse. Den skønne søde negletørre sætter prikken over det, med denne negle tørre maskine så giver du julegaven der gør skønhedssalon overflødig. Negletørren er sat ned hele december, og du får hele 40% i rabat. Se den sødeste julegaveide. Sådan et sæt med neglelak og negletørre er med garanti et super hit til dem du holder af.

Miss Nella Ladybird Negletørrer

Sjove julegaveideer

En sjov julegaveide kan være at se på stjernetegn. At lave en lille historie til jeres barn, om hvilket stjernetegn de er født i og hvad det betyder, og dertil købe en sjov læbepomade.

En læbepomade der er vegansk og økologisk og med smag, en læbepomade der viser stjernetegnet som barnet er født i. Den er 100% naturlig og er derfor er det ok at smage på læbepomaden, når den sidder smukt og godt på læberne. Den er sød og sjov.

Denne julegaveide er den billigste gave. Her kan alle være med og læbepomaden kan sagtens være en ekstra ting i en gave eller som mandelgave.

Her kan du se alle læbepomaderne

 

Stjernetegn
Stjernetegn vædder. læbepomade, økologisk, vegansk

 

Hvad med en skør julegaveide?

En skør julegaveide som alle børn elsker uanset om de er store eller små. Jeg ved ikke med dine børn med mine børn elsker sugerør og balloner m.m.

Vi har de skønneste sugerør. De er af rustfrit stål så de ruster aldrig og kan bruges igen og igen og igen. Sugerørene er nemme at opbevarer i et hjørne af en skuffe eller et glas til jeres barn. Med disse genbrugelige sugerør kan børnene have deres helt egne sugerør. Det er noget børn altid har elsket og stadig elsker. Så alt efter alder kan det være en kanon god julegaveide. Børn fra 8-12 år syntes ofte at det er et hit med sugerør.

 

Sugerør i rustfrit stål 3 slags med rensebørste

 

Julegaveideer til de lidt større børn.

Begynder børnene at blive lidt større, så skal der noget mere lækkert til når det handler om julegaveideer. Ja min på 11 år var helt oppe at kører over vores makeup serie, der er økologisk og vegansk. Der er faktisk en del børster / brush som mange af de unge piger og drenge kan bruge til at ligge makeup. Selv om hun har det lille sæt make up børster fra Miss Nella, var hun helt vild over at få udvidet udvalget af make up børster. Det er sådan at ingen kan nogensinde få for mange makeupbørster. Det kan ikke diskuteres og de unge som hygger sig med forskellig make up de er bare vilde med at få forskellige makeup børster så de ikke skal rode farverne rundt i de samme børster hele tiden.

Alt efter hvilke makke up børster du går efter så kan du finde dem i priser fra ca 50 kr og op efter. På den måde kan du selv styrer hvor mange penge du vil bruge på gaven under juletræet.
Kig forbi og se hele udvalget af make up børster

Sarya Make up julegaveideer